Τελευταία Νέα
Τοπικά

Το γκρέιντερ που στον Δήμο Κατερίνης κόστισε 396,8 χιλιάρικα, ενώ στον Δίου-Ολύμπου μόνο 305!!!

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Δήμαρχε σε έπιασαν κορόιδο και στο πούλησαν σχεδόν 92 χιλιάρικα πιο ακριβά από όσο το πήραν στον Δήμο Δίου-Ολύμπου;

Σχεδόν ταυτόχρονα οι 2 δήμοι (Κατερίνης και Δίου-Ολύμπου) ανακοίνωσαν την αγορά 2 γκρέιντερ της ίδιας μάρκας (ειδικός αποφάνθηκε ότι οι 2 δήμοι πήραν το ίδιο ακριβώς μηχάνημα της Caterpillar!), μέσα από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” + έξτρα δημοτική χρηματοδότηση.

O Δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοίνωσε το τελικό ποσό της αγοράς του καινούριου μηχανήματος (τιμή 305.000 € μαζί με το ΦΠΑ). Το ίδιο έκανε και ο Δήμος Κατερίνης (396.800 €, μαζί με το ΦΠΑ!). Ουπς! Εδώ έχουμε θέμα! Ο Δήμος Κατερίνης το πλήρωσε 91.800 € ακριβότερα; Δηλαδή ζημιώθηκαν οι πολίτες του κατά σχεδόν 92 χιλιάδες ευρώ, σε σχέση με τους πολίτες του Δήμου Δίου-Ολύμπου;

Δήμαρχε μας κορόιδεψαν και ζημιώθηκε ο Δήμος; Το πήραμε με… τριπλό διαφορικό, διζωνικό κλιματισμό, ακριβότερο ηχοσύστημα, έξτρα αερόσακους και τρέντι ζαντολάστιχα; Αν ναι, οκ να τους ζητήσουμε και συγγνώμη τους ανθρώπους! Αν όμως μας… γέλασαν και μας τα “έφαγαν” τσάμπα τα επιπλέον σχεδόν 92 χιλιάρικα, πρέπει ΆΜΕΣΑ, την Δευτέρα κιόλας, να πας είτε στην εταιρία για επαναδιαπραγμάτευση τιμής, είτε ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ, γιατί ζημιώθηκαν οι πολίτες της Κατερίνης κατά ένα πολύ μεγάλο ποσό!

Καν το δήμαρχε κι εμείς θα είμαστε μαζί σου. Αλλιώς θα περιμένουμε με αγωνία το δελτίο τύπου, στο οποίο θα δικαιολογείται επαρκώς η επιπλέον δαπάνη των σχεδόν 92 χιλιάδων ευρώ. Έτσι, για να μην μας περνάνε για κορόιδα οι πονηροί. Σωστά καλέ μας δήμαρχε; Δείτε τώρα πιο κάτω τις ανακοινώσεις και των 2 δήμων!!!

Δήμος Δίου-Ολύμπου 305 χιλιάρικα με το ΦΠΑ μέσα! – Το ρωτήσαμε αυτό!
Δήμος Κατερίνης, 396,8 χιλιάρικα, με το ΦΠΑ μέσα!!!

Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο