Τελευταία Νέα
Τοπικά

Τη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης επισκέφθηκε ο υποψ. Δήμαρχος Κατερίνης Γιάννης Ντούμος (φώτος)

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Ντούμος: “Στάση ζωής, όχι στάση για φωτογραφία η συμπεριφορά μας απέναντι στα ΑμεΑ”

Την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις νεόδμητες εγκαταστάσεις της Μέριμνας Παιδιού είχε το πρωί της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου, ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης Γιάννης Ντούμος, τον οποίο υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Καραπούλιος καθώς και τα διοικητικά στελέχη του συλλόγου. 

Ο κ. Ντούμος, συνοδευόμενος από το γιο του Στέλιο, ξεναγήθηκε στις αίθουσες της δομής και είδε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας της, αναγνωρίζοντας το τεράστιο έργο που συντελείται στους κόλπους της, προκειμένου να στηριχθούν μέσα από τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές προσεγγίσεις τα Άτομα με Αναπηρία. 

Ακόμα ενημερώθηκε για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που λειτουργούν τα τελευταία δυόμιση χρόνια εξασφαλίζοντας ποιοτική και κυρίως ανεξάρτητη διαβίωση σε ΑμεΑ των οποίων το οικογενειακό περιβάλλον αδυνατεί να υποστηρίξει τη φροντίδα τους ενώ ξεναγήθηκε και στα κτίρια που είναι υπό ανέγερση. 

“Σήμερα δε βρίσκομαι εδώ απλώς και μόνο εθιμοτυπικά. Η στάση του καθενός μας απέναντι στα Άτομα με Αναπηρία πρέπει να είναι στάση ζωής, όχι μια στάση για φωτογραφία. Η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης αποτελεί “στολίδι” για την τοπική μας κοινωνία. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλα τα στελέχη της που καταθέτουν την ψυχή και το μεράκι τους. Οφείλουμε να σταθούμε δίπλα τους με κάθε τρόπο για να διευκολύνουμε το έργο τους” ανέφερε στο περιθώριο της επίσκεψής του ο κ. Ντούμος. 


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο