Τελευταία Νέα
Τοπικά

Τι έχει στο μυαλό του ο Φάνης ο Τερζόπουλος; – Δήμο ή βουλευτική έδρα;

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Του Δημήτρη Δένη

Πριν λίγες ημέρες, έπεσε το μάτι μου πάνω στο άρθρο – δελτίο τύπου, του Μενέλαου Τερζόπουλου. Κι επειδή γνωρίζω, όπως πολλοί άλλωστε, το πόσο δεμένη είναι η οικογένεια, δεν έχω κανέναν λόγο να μην πιστέψω πως οι (σκληρές) απόψεις του Μενέλαου για την σημερινή Δημοτική αρχή (στην οποία συμμετέχει και ο Φάνης ως πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου), δεν μπορεί να είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με αυτές του Φάνη!

Άρα υπάρχει πρόβλημα! Αν ο Φάνης πάει για βουλευτής και κατέβει μαζί με τα θηρία του ΠΑΣΟΚ (οι 2 γιατροί, ο Τσακιρίδης και η Μίχου), τότε οι πιθανότητες εκλογής του είναι περιορισμένες. Αν όμως, εκμεταλλευόμενος την ολιγωρία του Πόδα, βγει σύντομα απέναντι στον Κουκοδήμο, τότε ως όνομα, ως προσωπικότητα και ως Πόντιος (πολλοί δεν έχουν ακόμα χωνέψει το ότι η Κατερίνη δεν έχει πια Πόντιο δήμαρχο!), θα μπορέσει ίσως να αποτελέσει τον πόλο που θα συσπειρώσει την αντιπολίτευση, τους αστούς και όσους δεν συμπαθούν την σημερινή Δημοτική αρχή.

Το έχω γράψει ξανά, ότι η φύση και η πολιτική απεχθάνονται το κενό. Και όσοι πίστευαν ότι οι επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι ένας υγιεινός περίπατος για την σημερινή Δημοτική αρχή, απλά κάνουν λάθος. Ο αγώνας θα είναι σκληρός και αδυσώπητος.

Τώρα πάμε πάλι στον φίλο μου τον Φάνη. Τα χαρτιά του μπορεί να τα κράτα ερμητικά κλειστά, η οικογένειά του όμως φρόντισε ήδη να στείλει τα τροχιοδεικτικά (διερευνητικά;) της βλήματα, προς όλες τις κατευθύνσεις…


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο