Τελευταία Νέα
Τοπικά

Τα 9 πιο σημαντικά γεγονότα των ημερών (χρόνια πολλά)

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

By olympospieria.com team

Πρώτα απ όλα χρόνια πολλά σε όλες και όλους, με υγεία, ευτυχία και πρόοδο.

Ξεκινάμε από την δήλωση της Κατερίνας Στεφανίδη κατά της απόφασης του ΠΣΑΤ, που προτίμησε για αθλητή της χρονιάς τον Αντετοκούνμπο (ομαδικό άθλημα), αντί του Τεντόγλου (χρυσού Ολυμπιονίκη και πρωταθλητη κλειστού στίβου). Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν σχολίασε το γεγονός, αλλά ούτε και ο Γιάννης. Όλοι θα θυμούνται τα επιτεύγματά τους, αλλά κανένας την απόφαση κάποιου… ΠΣΑΤ!

Τούρκοι δουλέμποροι πνίγουν αθώους μετανάστες στο Αιγαίο, για να ενοχοποιήσουν την Ελλάδα που δεν τους αφήνει να κονομάνε, πατώντας πάνω στον ανθρώπινο πόνο.

Unfair του Μόσσιαλου που επιτέθηκε (έστω από άτσαλη προσέγγιση και όχι δόλο) κατά της πίστης της πλειοψηφίας των Ελλήνων. Η έντονη αντίδραση της εκκλησίας, έδωσε αξία σε κάτι που έπρεπε να προκαλεί αδιαφορία, λόγω μίας άστοχης διατύπωσης που είχε στόχο την επίτευξη του κοινού σκοπού.

Όλοι μας έστειλαν τις ευχές τους και τις δημοσιεύσαμε. Αν ξεχάσαμε κάποιους λόγω της χαλαρότητα των ημερών, θα… επανορθώσουμε την Πρωτοχρονιά!

Πριν λίγες ημέρες, οι “αδιάφθοροι” της ΕΛΑΣ κατέσχεσαν υπολογιστές και άλλο υλικό από ιατρεία της Κατερίνης. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα αναλυθεί μετά τις γιορτές. Μαζεύουμε στοιχεία…

Οι Τούρκοι δεν βάζουν μυαλό και έκαναν πάλι του κεφαλιού τους στο Αιγαίο. Αυτή τη φορά όμως, εκτός από τα Ελληνικά, τα Γαλλικά και και Κυπριακά συμφέροντα, έβαλαν στο μάτι και τα Αμερικανικά. Και η “φάπα” προβλέπεται μεγαλειώδης! Όσο για την ανάκαμψη της λίρας, είναι προσωρινή.

Ήρθε η Όμικρον. Και εξαπλώνεται ραγδαία. Ο επόμενος μήνας θα είναι πολύ επικίνδυνος για την κατάρρευση του Εθνικού συστήματος υγείας. Και όταν καταρρεύσει ένα σύστημα, τότε υπάρχουν χιλιάδες ΆΔΙΚΟΙ ΘΆΝΑΤΟΙ. Οπότε προσοχή!

Η ερώτηση που επικρατεί είναι μια. Θα μπούμε σε καραντίνα; Με τα μυαλά που κουβαλάμε και με την χαλαρότητα που μας διακρίνει, όταν μπούμε (που θα μπούμε!), θα είναι ήδη πολύ αργά.

Ο Τσίπρας ζητάει εκλογές (λες και θα του πουν ναι!). Το βλέπει το τσουνάμι (Ανδρουλάκης) που έρχεται να του φάει την… προίκα και έχει αγριέψει. Είδες Αλέξη πως αντιστρέφονται οι ρόλοι μέσα σε 10 χρόνια; Ετοιμάσου τώρα να κάνεις παρέα με τον Κώστα τον Καραμανλή και τον ΓΑΠ (πρώην πρωθυπουργοί χωρίς εξουσία).


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο