Τελευταία Νέα
Διεθνή Εθνικά

Συνελήφθη στα Σκόπια ο 22χρονος Πακιστανός δολοφόνος της Νικολέτας!

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Συνελήφθη ο 22χρονος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας. Είχε περάσει τα σύνορα και βρισκόταν με ομάδα παράτυπων μεταναστών στη Βόρεια Μακεδονία.

Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της 17χρονης, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη με ανάρτησή του στο twitter.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία, όταν εντοπίστηκε να βρίσκεται σε ομάδα παράτυπων μεταναστών, και οδηγείται στον εισαγγελέα. Οι Αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του, όταν άνοιξε το κινητό τηλέφωνο της 22χρονης, το οποίο είχε αρπάξει από το σπίτι στο Περιστέρι και το άνοιξε μόλις πέρασε στο έδαφος της Βόρειας Μακεδονίας.

Η σύλληψη στα Σκόπια

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαια δολοφονία της 17χρονης, οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις του 22χρονου, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στη Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες της κεντρικής Ευρώπης.

Οι αστυνομικές αρχές της Β. Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.

Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων, εντοπίστηκε ομάδα παράτυπων μεταναστών στη Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας.


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο