Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συμπτώματα δηλητηρίασης εμφάνισαν Αμπράμοβιτς και Ουκρανοί διαπραγματευτές!

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Θρίλερ με πληροφορίες για δηλητηρίαση του Ρώσου ολιγάρχη – TheGuardian: «Ο Ρόμαν έχασε την όρασή του για αρκετές ώρες» και νοσηλεύτηκε στην Τουρκία – Τι γράφει η Wall Street Journal που επικαλείται μαρτυρίες

Συμπτώματα δηλητηρίασης, εμφάνισαν ο Ρώσος ολιγάρχης Ρόμαν Αμπράμοβιτς και Ουκρανοί που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις με την Ρωσία, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Wall Street Journal»

Ο άλλοτε ιδιοκτήτης της Τσέλσι και Ουκρανοί διαπραγματευτές εμφάνισαν ύποπτα συμπτώματα μετά από συνάντηση στο Κίεβο νωρίτερα αυτό το μήνα, δήλωσαν άνθρωποι που γνωρίζουν το θέμα.

Στο θρίλερ με την δηλητηρίαση του Αμπράμοβιτς αναφέρεται και ο Guardian. Σύμφωνα με τον Shaun Walker, ανταποκριτή της βρετανικής εφημερίδας στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη, πηγή με απ’ ευθείας γνώση δήλωση ότι «ο Ρόμαν (σσ αναφέρεται στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς) έχασε την όρασή του για αρκετές ώρες» και νοσηλεύτηκε στην Τουρκία ».

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα της Wall Street Journal, ο Αμπράμοβιτς -ο οποίος πηγαινοέρχεται μεταξύ Μόσχας, Λβιβ και άλλων τόπων διαπραγμάτευσης- καθώς και τουλάχιστον δύο ανώτερα μέλη της ουκρανικής ομάδας εμφάνισαν συμπτώματα που περιελάμβαναν μεταξύ άλλων  κόκκινα μάτια, συνεχές και επώδυνο δάκρυ και ξεφλούδισμα του δέρματος στο πρόσωπα και τα χέρια τους, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Οι ίδιοι φέρεται να κατηγόρησαν τη Μόσχα, η οποία -όπως είπαν- ήθελε να σαμποτάρει τις συνομιλίες για τον τερματισμό του πολέμου. Πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς δήλωσε ότι δεν ήταν σαφές ποιος είχε βάλει στο στόχαστρο την ομάδα.

Πηγή: protothema.gr


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο