Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ στη Μ. Βρετανία – Μαχαίρωσαν βουλευτή των συντηρητικών

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Θλίψη στη Βρετανία καθώς o βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος Ντέιβιντ Έιμες που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι σε εκκλησία μεθοδιστών κατά τη διάρκεια συναντήσεων με ψηφοφόρους, δεν τα κατάφερε και πέθανε στο σημείο όπου μαχαιρώθηκε πολλές φορές από έναν 25χρονο.

“Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για δολοφονία, όταν ένας άνδρας μαχαιρώθηκε στο Leigh-on-Sea. Μας κάλεσαν σε μια διεύθυνση στο Eastwood Road North λίγο μετά τις 12.05 σήμερα. Πήγαμε και βρήκαμε έναν άνδρα τραυματισμένο. Δέχθηκε βοήθεια από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αλλά δυστυχώς πέθανε στο σημείο”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία.

Το γραφείο του 69χρονου βουλευτή επιβεβαίωσε ότι ο Ντέιβιντ Έιμες δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι αλλά δεν έδωσε άλλες πληροφορίες. Νωρίτερα, ο σύμβουλος John Lamb, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο, είχε επιβεβαιώσει ότι ο βουλευτής του Southend West ήταν το θύμα του περιστατικού. “Προς το παρόν, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ο Ντέιβιντ έχει μαχαιρωθεί πολλές φορές. Είναι ακόμα στην εκκλησία και δεν μας αφήνουν να πάμε να τον δούμε. Φαίνεται πολύ σοβαρό, αυτή τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να μπει μέσα και κανείς δεν ξέρει πώς είναι. Υπάρχουν δύο ασθενοφόρα εδώ και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εξακολουθούν να βρίσκονται μέσα για να το αντιμετωπίσουν”, είχε δηλώσει.

Πηγή: thetoc.gr


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο