Τελευταία Νέα
Εθνικά Κοινωνικά

Σκότωσε τον 33χρονο αδελφό της συζύγου του γιατί βίαζε την κόρη του από τα 9 της χρόνια!

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία του Βόλου από ένα νέο έγκλημα που σημειώθηκε στην περιοχή με θύμα έναν 33χρονο Αλβανικής καταγωγής και δράστη έναν 50χρονο ομοεθνή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου -το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα- πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο αδερφό της συζύγου του και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

Τον σκότωσε γιατί βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 9 ετών

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 50χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη κόρη του αποκάλυψε πως ο 33χρονος θείος της την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε πως θα δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Oι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στο θύμα.


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο