LOADING

Type to search

Προσπάθησαν να αποκρύψουν τα αληθινά προβλήματα (θανατηφόρος αναξιοκρατία) του Νοσοκομείου από την κ. Υπουργό;

Τοπικά

Προσπάθησαν να αποκρύψουν τα αληθινά προβλήματα (θανατηφόρος αναξιοκρατία) του Νοσοκομείου από την κ. Υπουργό;

Share
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Έκαναν τα πάντα για να μην μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο – Μας περιμένει ένας δύσκολος χειμώνας!

By olympospieria.com team

Η κ. Μίνα Γκάγκα, Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, ήρθε, είδε και απήλθε. Τι αποκόμισε από την συνάντηση με υπηρεσιακούς, παράγοντες, φορείς και υπουργούς; Σίγουρα το ότι δεν είναι τυχαίο το ότι τον προηγούμενο μήνα ήμασταν πρωταθλητές θανάτων στην Ελλάδα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Είναι κοινά αποδεκτό, πως τα (θανατηφόρα) προβλήματα του Γ. Ν. Κατερίνης, ξεκινούν και τελειώνουν από την κομματοκρατία, την αναξιοκρατία και την ευνοιοκρατία. Που είναι διαχρονική, όποιος και αν κυβερνά.

Στις συναντήσεις, αλλά και στη συνέλευση, που διεξήχθησαν από τις 4 παρά, έως περίπου τις 6 το απόγευμα της Κυριακής, η Αν. Υπουργός ενημερώθηκε μερικώς για κάποια από τα προβλήματα. Άλλα της τα είπαν όπως τους βόλευε και σε άλλα, όταν έκανε ερωτήσεις, ή δεν λάμβανε καθόλου απαντήσεις, ή αυτές ήταν μισές και παραπλανητικές. Τα σημαντικότερα tips της ημέρας ήταν τα εξής:

Οι 3 βουλευτές μας μίλησαν, αλλά τι να πουν; Ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην πειραχτούν, ενοχληθούν ή…αλλαχθούν οι δικοί τους άνθρωποι εντός του νοσοκομείου, ώστε να συνεχίσουν να τους κάνουν (ίσως) τα ρουσφέτια;

Οι 2 της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έδειχναν ενοχλημένοι έως και εξοργισμένοι, που η Αν. Υπουργός τους χάλασε την Κυριακή (ή και μελλοντικά την…σούπα της αναξιοκρατίας, του χειρότερου Γ. Ν. στην Ελλάδα) και το έδειχναν σε κάθε τους παρέμβαση (ακόμη και με νοήματα όταν έδιναν οδηγίες στους…από κάτω τους)!

Οι γιατροί. Αχ οι γιατροί. Αυτοί που προσφέρουν, που εργάζονται νυχθημερόν και μοχθούν με κίνδυνο της ζωής τους, είτε απουσίαζαν, είτε σιωπούσαν. Οι πλέον λαλίστατοι (και προκλητικοί) ήταν οι λουφαδόροι και ανεπαρκείς ιατρικά. Μάλιστα ένας, του έβγαλε τα μάτια, φορώντας στην συνάντηση ιατρική ποδιά, όταν είναι σε όλους γνωστό, πως συνήθως ούτε από έξω δεν περνάει από την επίμαχη κλινική, στην οποία μία δηλώνει αρμόδιος και μία αναρμόδιος. Και υπερθεμάτισε (αντί να αντιδράσει) σε αναφορά προηγούμενου συνομιλητή περί της ανεπάρκειας 2 συναδέλφων του της ίδιας με αυτόν κλινικής (ναι ακούστηκε κι αυτό το αδιανόητο, για οποιοδήποτε νοσοκομείο του Πλανήτη Γη!), ξέχασε να πει πως τα χειρότερα (και πιο θανατηφόρα) αποτελέσματα, υπήρξαν (πάντα με στατιστικά στοιχεία) όταν η κλινική αυτή κάτω από την δική του αδιάφορη καθοδήγηση! Σηκώθηκαν δηλαδή τα πόδια και χτύπησαν το κεφάλι!

Ρώτησε η Αν. Υπουργός στοιχεία για το πόσοι ιατροί και νοσηλευτές λείπουν ή είναι αποσπασμένοι στην Πρωτοβάθμια περίθαλψη και σε άλλες δομές και η καθ ύλην… υπεύθυνη, δεν είχε ιδέα!!!

Συνέβησαν πολλά ακόμη και το olympospieria.com θα σας ενημερώσει με περισσότερες λεπτομέρειες. Γιατί κάποια από όσα ειπώθηκαν, σηκώνουν βαθύτερη ανάλυση. Πάντως ένα είναι το σίγουρο.

Το Νοσοκομείο μας νοσεί και νοσεί βαριά. Τόσο βαριά που πρέπει να γίνουν τομές. Αλλά όχι υπέρ ή κατά κάποιων. Αν θέλουμε να μην συνεχίσει να παρέχει αυτές τις άθλιες υπηρεσίες, επιβάλλεται να σταματήσουν όλοι οι “μεγάλοι” να προωθούν τα δικά τους (επαρκή ή ανεπαρκή) βίσματα εκεί μέσα και να επιβληθεί επιτέλους ΑΞΙΟΚΡΑΤΊΑ.

Να δουλεύουν δηλαδή οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις. Φτάνει πια με το γαϊτανάκι του θανάτου. Λίγη ντροπή; Λίγη τσίπα; Λίγος σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή δεν υπάρχει;


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •