Τελευταία Νέα
Τοπικά

Πολλά τα λεφτά, λίγα τα ψηφαλάκια (9 φωτοσχολιασμοί)!

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

2 αγαπημένα παιδιά του Δημαρχείου της Κατερίνης, φόρεσαν τα καλά τους και έβαλαν πλώρη για αυτό του Αιγινίου (στην διοίκηση πια!). Όχι, εδώ δεν παίζουν πολλά λεφτά, αλλά, why not? Ότι ψηφίσει ο λαός!
Δήμος Δίου-Ολύμπου. Όταν ο μέλλον γαμπρός είναι αντιδήμαρχος και ο εργολάβος του έργου μελλοντικός… κουνιάδος, τότε μια “περήφανη” σέλφι είναι επιβεβλημένη! Ότι ψηφίζεις παίρνεις!!!
Μπράβο στα αστέρια του 2ου Λυκείου μας! Όλα τα λεφτά τα Πιτσιρίκια!
Live your Myth in Municipality of Katerini! Και MOET θα πιει και το… αίμα θα σας πιει άμα γουστάρει. Τα… δικά του λεφτά τρώει ρε κακούληδες, όχι τα δικά σας!!!
Καλά τα όνειρα για ακόμα έναν χαβαλέ χρόνο στην διοίκηση, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς (ανάλογα πως το βλέπεις!), αυτές θα γίνουν στις 8 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους. Οπότε όσοι κρατάτε την κουτάλα, προσέξτε καλά και δείξτε καλή διαγωγή με τα χρήματα των συμπολιτών σας. Αντιλαβού;
Μια έξοδο από την εθνική στον Κορινό δεν μπόρεσαν να κάνουν (με έτοιμη ασφαλτοστρωμένη παράπλευρη οδό), έναν ποδηλατόδρομο στον Κορινό αδυνατούν να φτιάξουν εδώ και 4 χρόνια, αλλά ΣΊΓΟΥΡΑ θα σας κάνουν… διώροφο υπόγειο πάρκινγκ, κάτω από το τωρινό του Ευκαρπίδη! Το μισό χαρτί που λένε ότι εξασφάλισαν, ούτε νέο ασφαλτοτάτητα δεν τους φτάνει για να στρώσουν!
Φτιάξτε πρώτα αυτό και μετά… διώροφο υπόγειο πάρκινγκ!!
Φτιάξτε πρώτα αυτό και μετά… διώροφο υπόγειο πάρκινγκ!!
Φτιάξτε πρώτα αυτό και μετά… διώροφο υπόγειο πάρκινγκ!!

Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο