Τελευταία Νέα
Τοπικά

Πολεμούν τη “λάσπη” με λάσπη; – Όλη η αλήθεια (4 φωτοσχολιασμοί)

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Δικαίωμα είναι του κάθε ανθρώπου, να πανηγυρίζει για μια δικαστική του επιτυχία (κι ας μην είναι για… κακουργηματική πράξη!!!). Έστω… πρωτόδικα! Τι, δεν είναι τελεσίδικη (εφετείο) ή αμετάκλητη η απόφαση αυτή; Όχι φυσικά! Μήπως είναι άμεσα εκτελεστή; Ούτε αυτό! Διερευνητική είναι!!! Ουπς! Τότε γιατί πανηγυρίζει το “σύστημα”, σε Facebook και ραδιο_φονιάδες; Έλα ντε!
*Εκείνο το “πρώτη φορά προσέφυγα στη δικαιοσύνη”, μας έκανε όλους να χαμογελάσουμε! Είναι μικρή η πόλη!!!
**Πρώτη φορά το 2023 ίσως! Και γι αυτό πάλι δεν είμαι σίγουρος!
Θέλει η Τατιάνα να κρυφτεί… Και μιας και μιλάμε για λάσπη, γνωρίζει ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ Ή ΜΙΑ ΑΠΌ ΕΣΑΣ, αυτά τα 3… φανταστικά πρόσωπα, που γράφουν κάτω από το post του πρώην Δημάρχου; Φυσικά και όχι! Επίσης σας έβρισα εγώ ρε ανθρωποδιώκτες (σας είπα δημοσιογράφους ενώ είστε απλά τσιράκια;) και με βρίζετε εσείς; Όχι δεν είμαι, ούτε θέλω να γίνω. Τη γνώμη μου γράφω δημόσια, σε ένα καθαρά προσωπικό ιστολόγιο! Δεν πειράζει όμως, πόνος είναι και ΔΕΝ θα σας περάσει. Ούτε τώρα, ούτε ποτέ! Κουράγιο!
Γενική παρατήρηση, που αφορά ολόκληρη την Επικράτεια. Κάποιοι είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα, για να μας πείσουν αρχικά για το “ήθος” τους (γελάει και ο Γκέμπελς!), αλλά και για να επιστρέψουν στις θέσεις ευθύνης και εξουσίας που έχασαν λόγω ανικανότητας, κάκιστης διαχείρισης, αλλά και επαναλαμβανόμενης ανάρμοστης συμπεριφοράς! Τα πάντα όμως!
Τώρα Γιάννη Ντούμο, κατάλαβες πολύ καλά πως θα σου συμπεριφερθεί το “σύστημα”, αν δεν τους πας μέχρι τέλους για τις λάμπες (διερεύνηση της αλήθειας μόνο, όχι ρεβανσισμός, δεν είμαστε όλοι ίδιοι), αλλά και με τα απίστευτα ποσά που ξόδεψε η ΔΕΥΑΚ μέσα στην προηγούμενη τετραετία! Όσοι είναι αθώοι ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ να αθωωθούν, αλλά όσοι έβλαψαν τους πολίτες με κακουργηματικής φύσεως πράξεις, ας πρόσεχαν.

Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο