Τελευταία Νέα
Εθνικά

Ποιος ο λόγος οποιασδήποτε κρατικής αρωγής σε κάποιον που αρνείται ότι υπάρχει;

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Του Δημήτρη Δένη

Κι ενώ όλοι έχουμε δώσει όλα μας τα στοιχεία στο κράτος, στις τράπεζες, σε ένα κάρο εταιρίες, στο Facebook, στο Instagram, στο Viber, στο Twitter κτλ και ενώ έχουμε ανεβάσει σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμα και την ημερομηνία γέννησης της γιαγιάς μας (με πλήρες φωτογραφικό υλικό!), εμφανίστηκε το φαινόμενο – κίνημα, της άρνησης να απογραφούν κάποιοι!

Ποια η λογική; Καμμία. Αντίσταση; Με το άδειο τους κεφάλι μόνο. Ο σκοπός; Άγνωστος. Μόνο μία λογική εξήγηση έχω στο εν λόγω εγχείρημα. Ότι επιχειρείται να ξεχωρίσουν οι κεφαλές ενός ακόμα ανόητου κινήματος, ώστε όταν γίνουν εκλογές, να εκλέγουν βουλευτές στην πλάτη των ηλιθίων που ξεγέλασαν.

Αλλά και αυτοί που ήδη μας εκπροσωπούν στη Βουλή είναι της πλάκας. Αν ήταν σοβαροί, θα αποφάσιζαν όλοι μαζί να κόψουν όλες τις κοινωνικές παροχές στους αδήλωτους, σε όσους δηλαδή Έλληνες ή μη αρνήθηκαν την ίδια τους την ύπαρξη στη χώρα. Κομμένα τα επιδόματα (τέκνων, θέρμανσης κτλ), κομμένοι οι μισθοί στο Δημόσιο, κομμένη η υγειονομική περίθαλψη, κομμένα όλα.

Αφού εσύ ο ίδιος καλέ μου άνθρωπε αρνείσαι ότι υπάρχεις, ποιος ο λόγος να παρέχω εγώ ως πολιτεία το οτιδήποτε σε κάποιον ανύπαρκτο;


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο