Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πένθος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέθανε το ένα από τα δίδυμα που γέννησε η σύζυγός του

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο γιος του, το αγοράκι από τα διδυμάκια που γέννησε η σύζυγός του, Χεορχίνα, δεν τα κατάφερε και πέθανε πρόωρα.

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεζ ήταν έγκυος σε δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Το κορίτσι βρίσκεται κανονικά στη ζωή, αλλά το αγόρι δεν τα κατάφερε χωρίς να έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι.

Την ανακοίνωση του λυπηρού συμβάντος έκανε ο ίδιος ο Κριστιάνο, μαζί με τη σύζυγό του, γνωστοποιώντας το και με ανάρτηση στο Instagram.

“Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε στιγμές ευτυχίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Ολοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή.

Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελός μας! Θα σε αγαπάμε για πάντα. Κριστιάνο – Χεορχίνα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ζευγαριού.


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο