Τελευταία Νέα
Τοπικά

ΠαραΠΟΛΙΤΙΚΑ και πικάντικα από τους Δήμους και όχι μόνο

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

By olympospieria.com team

Πολλά ονόματα ακούγονται ως νέες (παλιές κατά βάση) μεταγραφές στο στρατόπεδο Κουκοδήμου. Για μια Μαρία γιατρό λένε, για έναν Στέφανο φαρμακοποιό, για κάποιους επιχειρηματίες λένε (που κάποτε ήταν απέναντι), κάποιον Φώτη, κάποιον Νίκο, κάποιον Χρυσόστομο αγνώστων λοιπών στοιχείων και μερικούς ακόμα. Αν αληθεύουν, όσο αργεί η… αντιπολίτευση να δηλώσει παρούσα, τόσο δυσκολότερα θα είναι τα πράγματα γι αυτήν.

Στον Δήμο Δίου Ολύμπου, ο Γερολιόλιος φαίνεται παντοδύναμος, δηλώνει παρών ως δεξιός, έχοντας όμως μαζί του πολύ δυνατά ονόματα από το χώρο της αριστεράς και της κεντροαριστεράς. Αν βρει εμπόδια, αυτά θα είναι μόνο μέσω… Καρίτσας, αλλά όχι από το όνομα που ακούγεται τώρα. Και τότε ίσως να δοθεί μάχη.

Και πάμε πάνω στον Πύδνας Κολινδρού. Ο στρατηγός βαδίζει στα χαμένα, ένας Δήμος στον αυτόματο πιλότο, χωρίς όραμα, χωρίς πλάνο και χωρίς προοπτική. Έλα όμως που και οι αντίπαλοί που θα μπορούσαν να τον κερδίσουν για πλάκα, δεν εμφανίζονται καν. Γιατί Λαγδάρης και Καζάς, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ! Τι εμποδίζει τάχα τις υπόλοιπες δυνάμεις να δηλώσουν παρούσες και μάχιμες, ακόμα δεν μπορώ να το καταλάβω. Ο 1,5 χρόνος που απέμεινε, δεν είναι πολύς χρόνος. Γιατί οι ρυθμοί εκεί στα βόρεια, αλλά και οι ζυμώσεις, γίνονται εκ παραδόσεως απελπιστικά αργά.

Και πάμε στα βουλευτικά. Αν γίνουν εκλογές μέχρι και τον Ιούνιο, ο Σύριζα θα πάρει έστω και δύσκολα την 2η θέση, αν όμως γίνουν από Σεπτέμβριο και μετά, οι εγκληματικές επιλογές του Σύριζα στο μεταναστευτικό και στις Πρέσπες, θα το ρίξουν στην 3η θέση. Χρόνο θέλουν μόνο στο ΚΙΝΑΛ, γι αυτό κι ο Αλέξης ζητάει άμεσα εκλογές.

Από την άλλη η ΝΔ ζει σ ένα ροζ συννεφάκι, ούσα όμηρος σε κάτι απίθανα βαρίδια τύπου Κεραμέως, Αδωνι και κάτι μικρού βεληνεκούς και χαμηλής ποιότητας τοπάρχες, που τους δόθηκε αξία και εξουσίες, πολύ πιο πάνω από το μπόι τους. Αυτοί είναι που εκνευρίζουν τις τοπικές κοινωνίες, που τους στρέφουν σιγά σιγά την πλάτη. Και όσο για την Πιερία, από ότι φαίνεται, ούτε τώρα, αλλά ούτε και στο άμεσο μέλλον πρόκειται να δούμε δικούς μας σε υπουργείο. Ψάξτε εσείς το γιατί…


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο