Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παγκόσμιος παροξυσμός για ένα ρολόι των…250€ ! (16 φωτογραφίες)

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Κι εκεί που πιστεύαμε ότι τα έχουμε δει όλα, ήρθε η ελβετική Swatch, “μητέρα” πολλών γνωστών μαρκών ρολογιών (Omega, Tissot, Longines κτλ), να τινάξει την μπάνκα στον αέρα! Τι έκαναν οι άνθρωποι; Έφτιαξαν μια “φθηνή” και νεανική έκδοση του ιστορικού χρονογράφου της Omega, του Speedmaster, το έβγαλαν σε λογική τιμή (250€), το δώσανε σε επιλεγμένα καταστήματα σε ολόκληρο τον πλανήτη και απαγόρευσαν την διαδικτυακή πώληση του μοντέλου!

Επίσης όρισαν την ίδια ημερομηνία έναρξης της πώλησης του νέου μοντέλου Swatch-Omega Speedmaster, σε ολόκληρο του πλανήτη. Κάθε αγοραστής, θα μπορούσε να αγοράσει με την φυσική του παρουσία (!!!) μέχρι το πολύ 2 ρολόγια. Αυτό ήταν! Ουρές εκατοντάδων μέτρων έξω από τα επιλεγμένα αυτά καταστήματα. Κάποιοι μάλιστα κοιμήθηκαν το βράδυ έξω από αυτά, για να μην χάσουν τη σειρά τους!

Και να ήταν μόνο αυτό; Πολλοί “τυχεροί” που απέκτησαν τον νέο αυτό προϊόν, φρόντισαν να το βγάλουν στο διαδίκτυο σε τιμές εξωπραγματικές, ακόμη και 4.000 € το κομμάτι! Δείτε το παρακάτω φωτορεπορτάζ και θα καταλάβετε…


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο