Τελευταία Νέα
Τοπικά

Ορκίζονται ότι δεν θα ξαναπατήσουν στην Πιερία κι εμείς πανηγυρίζουμε που δεν θα χάσουμε το κελεπούρι!

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

By olympospieria.com team

Αφού ακόμα και αυτοί που ζουν από τον τουρισμό δεν ασχολούνται με τα χάλια μας, το olympospieria.com δεν θα ασχοληθεί ξανά με το θέμα!

Απίστευτη ταλαιπωρία και στο έλα, αλλά και στο φεύγα για δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα από Θεσσαλονίκη και κεντρική και δυτική Μακεδονία, που ήρθαν σήμερα στην Πιερία για το μπάνιο τους.

Η πρώτη δυσάρεστη έκπληξη ήταν πάνω στον κόμβο του Μακρυγιάλου μετά τις 12 το μεσημέρι, όπου για να φτάσουν στον Κορινό, ήθελαν πάνω από 20 λεπτά! (δες φώτος).

Αλλά και πριν λίγο στην επιστροφή, ίδια χάλια (δες φώτος). Με φίλους που συνομιλήσαμε πριν λίγες ώρες στο olympospieria.com, ορκιζόντουσαν ότι δεν θα πατήσουν ξανά το πόδι τους στην Πιερία.

Και καλά οι πολιτικοί μας και η Περιφέρεια βρίσκουν και τα κάνουν. Αυτοί που ζούνε από τον τουρισμό και θα περάσουν έναν δύσκολο χειμώνα δεν πήραν ακόμα χαμπάρι τι συμβαίνει; Και όσο για τα συστημικά ΜΜΕ της περιοχής, αυτά σήμερα πανηγύριζαν για το ότι η κ. Αντιπεριφερειάρχης μας θα είναι ξανά υποψήφια! Μην τυχόν και το χάσουμε το κελεπούρι!


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο