Τελευταία Νέα
Εθνικά

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου για το παράλογο του ανοίγματος των σχολείων

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!


“Καμπανάκι” από Εξαδάκτυλο: “Το τρένο έρχεται κατά πάνω μας – Δεν γίνεται να ανοίξουν όλα”

Αντίθετος με το άνοιγμα των σχολείων και την επαναλειτουργία του εμπορίου είναι ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος

Την αντίθεσή του τόσο για το άνοιγμα των σχολείων, όσο και για την επαναλειτουργία των καταστημάτων, δεδομένου ότι το τρίτο κύμα της πανδημίας είναι προ των πυλών, εξέφρασε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Μάλιστα, όπως είπε στην εκπομπή “Live News” του Mega, ο ίδιος μειοψήφησε στην επιτροπή όσον αφορά το ενδεχόμενο να ανοίξουν ξανά τα σχολεία, καθώς το τρίτο κύμα της πανδημίας είναι προ των πυλών…

“Οι προσκλήσεις για τις συνεδριάσης της επιτροπής έρχονται την τελευταία στιγμή. Σήμερα έχουμε μια ανακοίνωση από την πλευρά του ΠΟΥ, που προειδοποιεί όλη την Ευρώπη για την επίπτωση του νέου στελέχους τις επόμενες εβδομάδες”, τόνισε.

Αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων και την επαναλειτουργία του εμπορίου, ανέφερε: “Έγινε συζήτηση, η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη, μειοψήφησα… Δεν συζητήσαμε το άνοιγμα των καταστημάτων. Δεν είχε συζητηθεί και η ορθή απόφαση της κυβέρνησης για αυστηροποίηση των μέτρων”.

Όσον αφορά στη δική του προσωπική θέση για τη χαλάρωση των μέτρων, ήταν σαφής: “Όλα μαζί δεν γίνονται. Θα βρεθούμε μπροστά σε διλήμματα. Δεν είναι εφικτό να είναι ανοιχτά όλα, και τα σχολεία, και καταστήματα, και οι ναοί… Όταν βλέπουμε το τρένο να έρχεται πάνω μας, θα πρέπει να κάνουμε κάποιες επιλογές”.

Πηγή: thetoc.gr


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Αφήστε ένα σχόλιο

Επόμενο