Τελευταία Νέα
Εθνικά Τοπικά

Ο Πολιτικός Καζαμίας του 2022 !

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

By olympospieria.com team

Ιανουάριος

Μετά την μεταγραφή του Θόδωρου Παυλίδη, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, ανακοίνωσε την συμμετοχή της ομάδας του στο επόμενο Champions League. Επόμενες μεταγραφές ακούγεται ότι θα είναι οι Μέσσι και Κριστιάνο Ρονάλντο! Τα κρούσματα στην Πιερία είναι σταθερά πάνω από 300 την ημέρα!

Φεβρουάριος

Σάββας Χιονίδης και Θανάσης Λιακόπουλος ανακοινώνουν συνεργασία σε όλα τα επίπεδα! Ο ένας θα πάει στη Φάρμα και ο άλλος στο Survivor! Φήμες ότι θα σχηματίσουν μαζί έναν νέο δεξιό δημοτικό συνδυασμό κόντρα στον Κουκοδήμο, δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί… Τα κρούσματα έπεσαν στα 220 τη μέρα!

Μάρτιος

Η κ. Μαυρίδου εγκαινιάζει με τυμπανοκρουσίες των φιλικών προς αυτήν ΜΜΕ τον κόμβο στον Βροντινό! “Ήταν ένα τιτάνιο έργο, εξαιρετικής δυσκολίας”, θα δηλώσει η ίδια και θα προαναγγείλει και τα εγκαίνια του κόμβου της Γανόχωρας, μέσα στην επόμενη τριετία! Τα κρούσματα στην Πιερία πέφτουν στα 200 τη μέρα!

Απρίλιος

Ψήνεται η μεταγραφή Κυραϊλίδη στην “Εκκίνηση”, αλλά ο Χρυσόστομος κάνει τον δύσκολο. Ζήτησε πριμ μεταγραφής 2 αντιδημαρχίες μαζί και ο Κώστας ο Κουκοδήμος το σκέφτεται. Η φήμη ότι και ο κ. Χιονίδης έκανε αίτηση να ενταχθεί στην “Εκκίνηση”, διαψεύστηκε από όλες τις μεριές. Και ενώ στην Ελλάδα τα κρούσματα τείνουν να μηδενιστούν, στην Πιερία παραμένουν σταθερά πάνω από 100!

Μάιος

Ανακοινώθηκε νέος κεντροδεξιός συνδυασμός που θα διεκδικήσει τον Δήμο Κατερίνης. Και το όνομα αυτού “Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα”! Μαζί με τον επικεφαλής κ. Θ. Λιακόπουλο, ακούγονται έντονα τα ονόματα των κκ Μπιτόπουλου, Κουλκουδίνα, Χιονίδη, Γρήγορη Πετράκου, Κυριάκου Βελόπουλου και Σταμάτη Γονίδη!

Ιούνιος

Ακόμη ένας κεντροδεξιός συνδυασμός για τον Δήμο μας! Επικεφαλής θα είναι ο νυν Δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης, ο οποίος δήλωσε τα εξής: “Ο Δήμος Αθηναίων είναι πολύ βαρετός. Μου είπαν ότι θα γίνω μάγκας μόνο αν κερδίσω τον Κουκοδήμο στην Κατερίνη και αποδέχτηκα την πρόκληση”!

Ιούλιος

Προκηρύσσονται αιφνιαδιαστικά ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ για το τέλος του μήνα! Για το τοπικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ, έγινε αποδεκτή η πρόταση των τοπικών παραγόντων και κατ εξαίρεση, θα μπούνε 26 υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο, αντί για 6! Τη βραδιά των εκλογών έχουμε απόλυτη ισοπαλία των 4 πρώτων κομμάτων.! “Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα”, θα δηλώσει ο Γρηγόρης Πετράκος, που αυτοπροτείνεται για Πρωθυπουργός!

Αύγουστος

Ακόμα δεν τα βρήκαν και δεν έχει σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση. Ο Πετράκος εμμένει στην πρόταση του. Στην Πιερία δεν κουνιέται φύλλο. Μόνο ο Θωμάς Αναστασιάδης έμεινε στους “Πολίτες σε Δράση”. “Θα κατέβουμε στις εκλογές, ακόμα και αν χρειαστεί να στελεχωθεί το ψηφοδέλτιο μόνο από συγγενείς, φιλους και υπαλλήλους μου”, δήλωσε αποφασισμένος ο Θωμάς.

Σεπτέμβριος

Με κομμένη την ανάσα, όλοι κρέμονται από το στόμα του Χρυσόστομου, που δεν έχει ακόμα αποφασίσει! Και ο Φώτης ο Δρούγκας μια από τα ίδια. Αυτός ζητάει από τους ενδιαφερόμενους 3 αντιδημαρχίες μαζί, αφού συνεννοηθεί πρώτα με τη Σοφία!

Οκτώβριος

Ακόμα να σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση. Γιατί άραγε; Οι δείκτες της οικονομίας πήγαν στον Θεό, ο κόσμος ευημερεί και κανείς δεν τολμά να ρισκάρει σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας, ή την διενέργεια νέων εκλογών. Μόνο ο Πετράκος επιμένει, πως είναι ο καταλληλότερος για Πρωθυπουργός! Για Πρωθυπουργός, αυτοπροτάθηκε και ο Θόδωρος ο Παυλίδης και όλα τα κόμματα άρχισαν να το σκέφτονται σοβαρά!

Νοέμβριος

Τελικά το πιο σοβαρό αντίπαλο δέος για τον Κουκοδήμο είναι γεγονός! Επικεφαλής ο κ. Ευγένιος Παπαδόπουλος! Το όνομα του συνδυασμού “Οραμα, συνέπεια και σκληρή δουλειά”. Όλα τα μεγάλα ονόματα της πόλης, συνωστίζονται για μια θέση στον ήλιο του νέου συνδυασμού! Ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Λιακόπουλος, ακούγοντας το όνομα του Ευγένιου κάνουν πίσω! Φήμες ότι και ο ίδιος ο Κώστας Κουκοδήμος έκανε αίτηση να ενταχθεί, ελέγχονται ως κακόβουλες και προβοκατόρικες!

Δεκέμβριος

Το κυβερνητικό πρόβλημα λύθηκε. Οι κκ Πετράκος και Παυλίδης έκαναν πίσω και πρωθυπουργός αναλαμβάνει ο Ευγένιος! Τώρα γίνεται μάχη για το ποιος θα τον διαδεχθεί στον μεγάλο του συνδυασμό για τον Δήμο. Πέφτουν κορμιά. Η Κατερίνη θυμίζει πυριτιδαποθήκη. Ώσπου εμφανίζεται ο Θόδωρος ο Παυλίδης και δίνει τη λύση! Προτείνει την συνένωση των 2 συνδυασμών. Και ζήσαμε όλοι αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα!


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο