LOADING

Type to search

Ο Καζαμίας του 2021 στον Δήμο Κατερίνης!

Τοπικά

Ο Καζαμίας του 2021 στον Δήμο Κατερίνης!

Share
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ιανουάριος: Με απόφαση κατά πλειοψηφία στο Δημοτικό συμβούλιο, το επίσημο site του Δήμου Κατερίνης, μετονομάζεται σε “Μολύβι-Χαρτί”. Κατά της απόφασης, ψήφισαν εκτός από τους “Πολίτες σε Δράση” και οι σύμβουλοι Γ. Νταντάμης και Ν. Τσιαμπέρας.

Φεβρουάριος: Στον Δήμο ιδρύεται νέα Δημοτική Επιχείρηση, η οποία, ανάμεσα στα άλλα, έχει υποχρέωση να διανέμει “δίκαια” τις απ ευθείας αναθέσεις, ώστε να μην υπάρχουν γκρίνιες. Εξαιρέθηκαν η προμήθεια μασκών και οι ψεκασμοί – απολυμάνσεις, λόγω έκτακτων αναγκών.

Μάρτιος: Την 1η του μήνα άλλαξαν οι αντιδήμαρχοι και οι πρόεδροι των δημοτικών επιχειρήσεων, δηλαδή έδιωξαν τους Τσιαμπερα και Κήπου. Σε έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο που διεξήχθη, αποφασίστηκε να μην γίνονται απ ευθείας αναθέσεις σε συγγενείς Α και Β βαθμού των υπαλλήλων του Δήμου. Δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και εργαζόμενοι στα γραφεία του ισογείου, εξαιρέθηκαν της απόφασης αυτής.

Απρίλιος: Ξεκινούν τα έργα για τη δημιουργία…βιολογικού στο Λόφο και στη Ράχη! Στους μηχανικούς που διαμαρτυρήθηκαν ότι λόγω της διαμόρφωσης του εδάφους στην περιοχή αυτή, το έργο αυτό είναι ανέφικτο, ο Δήμαρχος απάντησε: “Θα ισοπεδώσω και τους λόφους αν χρειαστεί”!

Μάιος: Ανακοινώνεται η ανεξαρτητοποίηση του κ. Φώτη Δρούγκα από τους “Πολίτες σε Δράση”. Καμμία αντίδραση από καμμία παράταξη, μιας και ο κ. Δρούγκας είναι αγαπητός σε όλους.

Ιούνιος: Ακούγονται ψίθυροι για επικείμενες βουλευτικές εκλογές και από τα γραφεία του ισογείου του Δημαρχείου, διαρρέεται η πληροφορία, ότι η Δημοτική αρχή θα στηρίξει σθεναρά την υποψηφιότητα της κ. Σοφίας Μαυρίδου, αν και όταν αυτή εκδηλωθεί επίσημα!

Ιούλιος: Παρά τη ζέστη και τα κουνούπια, η ακούραστη Δημοτική ομάδα εξαγγέλλει την εξασφάλιση νέων Ευρωπαϊκών κονδυλίων, για να υψωθούν κατά 2 μέτρα η Παραλία και η Κατερινόσκαλα, ώστε να μην πλημμυρίσουν ξανά. “Ειμαστε συνεπείς με τις προεκλογικές μας εξαγγελίες”, δήλωσε ο κ. Δήμαρχος.

Αύγουστος: Ενώ ο λαός κάνει αμέριμνος τα μπάνια του, η Δημοτική αρχή αποφασίζει να δώσει τέλος στο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων, στον αστικό ιστό και στις παραλίες μας. Με ποιον τρόπο; “Είναι μυστικό σχέδιο που εκπόνησε ο ίδιος ο Δήμαρχος προσωπικά και που δεν είναι απαραίτητο να κοινοποιηθεί στους πολίτες”, δήλωσε ο αρμόδιος (;) Αντιδήμαρχος…

Σεπτέμβριος: Ξεκινούν τα σχολεία. Αποφασίζεται το “Δημοτικό ραδιόφωνο Κατερίνης” να μετονομαστεί και αυτό σε “Μολύβι-Χαρτί”, υπερισχύοντας της πρότασης να μετονομάσει σε “Πιερία μου”. Επίσης αποφασίζεται να δίνονται δωρεάν γεύματα (σάντουιτς) σε όλα τα σχολεία του Δήμου!

Οκτώβρης: Επιτέλους εθνικές εκλογές και η Διοίκηση του Δήμου στηρίζει πλέον και επίσημα την υποψηφιότητα της κ. Μαυρίδου. Η κ. Μαυρίδου εκλέγεται πρώτη, με ποσοστό 101 %! Δήμαρχος και βουλευτίνα βγαίνουν μαζί σε μπαλκόνι της πλατείας Ελευθερίας και από κάτω το ενθουσιασμένο πλήθος τους επευφημεί.

Νοέμβριος: Εκλογές στο Επιμελητήριο και ο νυν πρόεδρος επανεκλέγεται και αυτός με ποσοστό 101 %! Ευχαριστεί και αυτός τον κ. Δήμαρχο για τη βοήθειά του.

Δεκέμβριος: Δήλωση Δημάρχου: “Συμβάλαμε κι εμείς τα μέγιστα στην καταπολέμηση του κορωναϊού με την αγορά ποιοτικών μασκών των 80 και όχι των 7 λεπτών τη μία. Μπράβο μας! “

Ωραία όλα τα παραπάνω, αλλά δεν είναι τίποτε περισσότερο από φανταστικές ιστορίες, που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Αυτό το τελευταίο για να μην υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις…


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •   

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *