Τελευταία Νέα
Εθνικά

Ο Γιάννης (Ιβάν) Σαββίδης, εξόπλισε με 18 μηχανές την ΕΛ.ΑΣ! (φώτος)

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Ο Α’ προβλήτας του λιμανιού της Θεσσαλονίκης γέμισε σήμερα (19/10) με ολοκαίνουργιες μοτοσυκλέτες της ΕΛ.ΑΣ. Πρόκειται για τις 18 μοτοσυκλέτες 650cc τύπου on-off, που παρέδωσε ο Ιβάν Σαββίδης μέσω του ΟΛΘ. 

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία από τον επιχειρηματία και ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, τον Έλληνα Γιάννη Σαββίδη. Αυτό προέκυψε όταν ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου έβλεπε την ομάδα Ζ και τις ανάγκες που είχε όταν συνόδευαν τόσο τον ίδιο, όσο και τις αποστολές του Δικεφάλου και πήρε την απόφαση να συνεισφέρει στο έργο της αστυνομίας που αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες καθημερινά. 

Για τη δωρεά Σαββίδη με τις μηχανές των 18 μηχανών στην ΕΛΑΣ η Ρήγα Θεοδώρα είπε χαρακτηριστικά στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Στη Σέντρα: ”Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα. Χαιρετίζουμε την προσφορά της ΟΛΘ ΑΕ, η οποία προσέφερε 18 σύγχρονες δίκυκλες μηχανές για να καλυφθούν οι ανάγκες της αστυνομικής δύναμης της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα της Ομάδας Ζ. Η προσφορά αυτή θα ανταποκριθεί στο μέγιστο προς τους πολίτες προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια για όλους”.

Πηγή: metrosport.gr


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο