Τελευταία Νέα
Τοπικά

Μεγάλη επιτυχία είχε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδ. Σταθμού (φώτος)

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού,  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων-Νεανίδων, νέων Ανδρών-Γυναικών και Κύπελλο U21. Την επίσημη έναρξη των αγώνων κήρυξαν το πρωί του Σαββάτου 16/04, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο Γραμματέας  της ΕΛΟΚ Κώστας Μητρόπουλος.  «Η συνδιοργάνωση με την ΕΛΟΚ ενός τόσο σημαντικού πρωταθλήματος, είναι τιμή για την πόλη μας και αναδεικνύει τις δυνατότητες του Δήμου μας για τη φιλοξενία αθλητικών διοργανώσεων υψηλού επιπέδου. Παράλληλα,  προβάλλει την περιοχή μας ως προορισμό αθλητικού τουρισμού» δήλωσε στο περιθώριο των αγώνων, ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος. 

Περισσότεροι από 450 καρατέκα από όλη την Ελλάδα αγωνίστηκαν στο Πρωτάθλημα, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Κατερίνης και η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, ενώ οι διακριθέντες εξασφάλισαν την είσοδό τους στην Εθνική Ομάδα, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τσεχίας και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Τουρκία.

Την ευθύνη της διοργάνωσης από πλευράς Δήμου Κατερίνης είχε ο Οργανισμός Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ). Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος Γιώργος Τσιαλός, υπογράμμισε τη συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου και την καθοριστική συμβολή τους, για την επιτυχή διεξαγωγή των αγώνων. Ειδικότερα ευχαριστίες απηύθυνε προς τους αντιδημάρχους: Προγραμματισμού και Τοπικής Ανάπτυξης Σταύρο Χριστοφορίδη, Πρασίνου Γιάννη Μπεϊνά, Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Γιώργο Κυριακίδη, Καθαριότητας Κώστα Γραμματικόπουλο, Δημοτικής Αστυνομίας Κώστα Τσιουκάνη, Τουρισμού Μαρία Τερζίδου, καθώς και προς τους προέδρους των Επιχειρήσεων Δημοτικά Πάρκινγκ Ασημίνα Πούλιου και ΔΕΥΑΚ Ιωάννη Συμεωνίδη.

«Καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια. Όλες οι αποστολές έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Πιστεύω ότι κερδήθηκε το στοίχημα, καθώς η Κατερίνη έδειξε έτοιμη για ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις», δήλωσε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Τσιαλός.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες απευθύνουν οι διοργανωτές προς τους: ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ 3ΗΣ ΥΠΕ Κ.ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ, ΕΚΑΒ ΠΙΕΡΙΑΣ, Σώμα Εθελοντών, Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, ΚΕΚ ΛΥΔΙΑ  κ.α.


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο