Τελευταία Νέα
Εθνικά

Μάνα κατηγορεί 2 αρνητές γιατρούς για τον θάνατο του γιου της

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Σε μια πρωτοφανή καταγγελία για δυο Τρικαλινούς γιατρούς ότι επηρέασαν το γιο της, Κωνσταντίνο Γιώτα, να μην εμβολιαστεί και τελικά αυτός κατέληξε από κορωνοϊό στα 50 του χρόνια, έκανε η μητέρα του στο LIVE NEWS του MEGA το απόγευμα της Πέμπτης.

«Πήγε άδικα το παιδί μου. Οπωσδήποτε θα είχε σωθεί (με το εμβόλιο), έστω και μία δόση να είχε κάνει» σημείωσε η μητέρα του θύματος.

Τα όσα αποκαλύπτει στο LIVE NEWS η μητέρα του 50χρονου συγκλονίζουν. Δύο γιατροί  ήταν εκείνοι που έπεισαν τον γιο της να μην εμβολιαστεί. «Είχε μπλέξει με παπάδες και με γιατρούς που του έλεγαν μην το κάνεις, το παιδί μου πήγε χαμένο, άδικα. Καταρχήν ήταν δύο γιατροί που τους έδιωξαν από το νοσοκομείο γιατί δεν εμβολιάζονταν και του έλεγαν “εντάξει θα περάσει, δεν είναι τίποτα, κάτσε μια μέρα και κάτσε μια μέρα και κάτσε μια μέρα” και τελικά έφτασε στο τέρμα» τόνισε.

Ενώ όλη η οικογένεια έχει εμβολιαστεί, οι δύο αρνητές γιατροί είχαν καταφέρει να πείσουν τον πατέρα δύο κοριτσιών να μην σηκώσει μανίκι. «Δεν άκουγε. “Δεν θα κάνω το εμβόλιο, δεν θα πάω στο νοσοκομείο”. Τελικά όταν πήγε ήταν πολύ αργά. Όταν πήγε στο νοσοκομείο ήταν η εντέκατη ημέρα. Εγώ χάρηκα λέω αφού πήγε στο νοσοκομείο θα το ξεπεράσει. Δεν το ξεπέρασε όμως» πρόσθεσε η μητέρα του 50χρονου.


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο