Τελευταία Νέα
Τοπικά

Κυρία Μαυρίδου κάντε κάτι με τα STOP 🛑 στον κυκλικό κόμβο του Βροντινού

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Πρώτα απ όλα, καλή χρονιά σε όλους και σε όλες και σε εσάς κ. Μαυρίδου. Με υγεία. Αλλά μέρα που είναι, δεν θα έπρεπε να γκρινιάζουμε. Έλα όμως που δεν μπορούμε να αγιάσουμε.

Να, ξέρετε, όλοι οι κυκλικοί κόμβοι της Κατερίνης, έχουν φτιαχτεί με τα STOP στην είσοδο. Ελέγχεις και μετά μπαίνεις και αυτό δείχνει να είναι και το πιο σωστό και ασφαλές για τους οδηγούς.

Έλα όμως που ενώ είμαστε μαθημένοι να σταματάμε πριν μπούμε σε κυκλικό κόμβο (σωστά για μας η προτεραιότητα ανήκει σε όσους κινούνται ήδη μέσα στον κόμβο), στον νέο κόμβο του Βροντινού η προτεραιότητα είναι…ανάποδη.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι οδηγοί να βρισκόμαστε σε σύγχυση, με κίνδυνο να προκληθουν σοβαρά ατυχήματα. Μήπως θα μπορούσατε, σε συνεννόηση πάντα με τον Δήμο, να αλλάξετε την προτεραιότητα και να την δώσετε σε όσους ήδη κινούνται μέσα στον κυκλικό κόμβο, τοποθετώντας 4 STOP στις εισόδους του;

Ούτε πολύ κόπο θέλει, ούτε χρήμα. Κοινή λογική χρειάζεται. Εμείς στο olympospieria.com σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για το ότι θα κινηθείτε άμεσα να πράξετε το σωστό. Καλή χρονιά ξανά!


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο