Τελευταία Νέα
Τοπικά

Κι εκεί που μας “χρωστούσανε”, μας πήραν και το βόδι! – Παλιά Ελληνική παροιμία!

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Μια φορά τρύπιοι, για πάντα τρύπιοι!

Φωτοσχολιασμοί, βασισμένοι σε ανάρτηση του δημοσιογράφου Ε. Ζαμαντζά

Προπύργιο με το σύστημα Νταντάμη να κάνει κουμάντο στον μισό νομό επί 4 χρόνια; Χμ… Παρ όλα αυτά, θα συμφωνούσα στο 100% με το πιο πάνω κείμενο, αν πέρσι στον Β’ γύρο των εθνικών εκλογών, ένα κομμάτι της ΝΔ, παρακινούμενο από ταπεινά αυτοδιοικητικά κίνητρα, δεν “τρυπούσε” το κόμμα σπρώχνοντας τους οπαδούς του στη “Νίκη”, μην τυχόν και εκλέγονταν και 4ος νεοδημοκράτμης βουλευτής (ο Χιονίδης!)! Και έτσι τρύπησαν το κόμμα που τους ανέδειξε χωρίς δισταγμό, αλλά και τρυπήθηκαν-στιγματίστηκαν κι αυτοί για πάντα. Σωστά το λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Μια φορά τρύπιοι, για πάντα τρύπιοι, Βαγγέλη μου!
Μέχρι και εξέχων στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον νομό, έγραψε την αλήθεια κάτω από την ανάρτησή σου. Και η αλήθεια πάντα πονάει. Τους ψεύτες! Όλοι ξέρουν ποιοι έκαναν πέρσι κακό στη ΝΔ. Δεν είναι μυστικό… Δεν ψιχαλίζει Βαγγέλη μου. Μας φτύνουν!
Εννοείται ότι το πιο πάνω δεν το γράφει ο πρώην Δήμαρχος και βουλευτής της ΝΔ (πως θα μπορούσε άλλωστε, έξυπνο παιδί είναι), γιατί με όσους κοντινούς του μίλησα, είτε (σύμφωνα με τα λεγόμενά τους) δεν πήγαν να ψηφίσουν καν, είτε ψήφισαν… Χρυσόγονο (ΠΑΣΟΚ)! Μπορεί όμως να έπεσα και στις εξαιρέσεις και το περιβάλλον του όντως να ψήφισε ΝΔ… φέτος! Κάποιοι λίγο πιο μακρινοί του όμως ξεχάστηκαν και συνεχίζουν να ψηφίζουν σταθερά… Νίκη! Κατά τα άλλα τους φταίνε ο… Φώντας και η Άννα για το μεγάλο τρύπημα, που ξεκίνησε πέρσι στον Β’ γύρο!!! Αλλά… μια στιγμή! 2 βουλευτές έχει μόνο η ΝΔ στην Πιερία; Ο τρίτος; Καμία ευθύνη; Πέρασε και δεν ακούμπησε; Είπαμε, ξέρει ο λαός. Μια φορά τρύπιοι, για πάντα τρύπιοι!

Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο