Τελευταία Νέα
Τοπικά

Η “καυτή” πολιτικά ανάρτηση του Δ. Ελευθεριάδη και τα σενάρια – γρίφος

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

ΠαραΠΟΛΙΤΙΚΑ by olympospieria.com team

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης, εκτός από δημοφιλής επιχειρηματίας, είναι επίσης ένας έξυπνος άνθρωπος. Τόσο στο olympospieria.com, όσο και στην πιερική κοινή γνώμη, είναι γνωστή η καλή σχέση του με τον τωρινό Δήμαρχο της Κατερίνης, τον κ. Κώστα Κουκοδήμο.

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση που ανέβασε στο Facebook πριν από λίγες ώρες, φωτογραφίζεται (και μιλάει με καλά λόγια) με την Αντιπεριφερειάρχη κ. Σοφία Μαυρίδου, τον επιχειρηματία κ. Φώτη Δρούγκα και την δικηγόρο κ. Τασούλα Ασλανίδου (στενή ομάδα Μαυρίδου).

Και εμείς ως olympospieria.com, ήρθε η ώρα να μπούμε στο παραπολιτικό σκέλος της ιστορίας. Αφού ο Δημήτρης έχει εξαιρετικές σχέσεις και με Κουκοδήμο και με Μαυρίδου, τότε η πιθανότητα, ευσεβής πόθος κάποιων, να πάει η κ. Μαυρίδου για δήμαρχος, είναι μηδενικές!

Πάμε παρακάτω. Πριν λίγους μήνες, μήπως πήρε το μάτι σας μια φωτογραφία του κ. Δρούγκα με τον σκληρό πυρήνα της ομάδας Κουκοδήμου, στο κατάστημά του; Την ίδια ώρα, όλη η Πιερία γνωρίζει το δέσιμο της οικογένειας του Φ. Δρούγκα με την Αντιπεριφερειάρχη. Όπως είναι γνωστές και οι εξαιρετικές σχέσεις της επιχειρηματικής και πολιτικής οικογένειας Συμεωνίδη (σκληρός πυρήνας Κουκοδήμου) και με την κ. Μαυρίδου, αλλά και με τον κ. Ελευθεριάδη. Σας μπέρδεψα;

Άρα που καταλήγουμε (αν καταλήγουμε); Ότι στις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές, Μαυρίδου και Κουκοδήμος, όχι μόνο δεν θα κοντραριστούν, αλλά υπό κάποιες προϋποθέσεις, ίσως και να συνεργαστούν σε όλα τα επίπεδα για να παραμείνουν στις θέσεις τους. Το πράγμα θα μπερδευτεί (και πολύ μάλιστα), αν η Σοφία κουράστηκε στο μπλε κτίριο και επιθυμεί να αρχίσει να ανεβοκατεβαίνει στην Αθήνα.

Γιατί τότε, με δεδομένη την εκλογή μόνο 2 βουλευτών της ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές, στην “λίστα” Κουκοδήμου δεν θα χωρέσουν 3 να στηριχθούν. Και Σοφία και Σάββας Χιονίδης (που αν δεν εκλεγεί βουλευτής, ξαναπάει για δήμαρχος και θα έχουμε μια από τα ίδια του 2019), αλλά και Κουλκουδίνας μαζί; Χλωμό! Άρα το πιο πιθανό είναι η κ. Αντιπεριφερειάρχης να αποφάσισε να συνεχίσει να μας σώζει (όπως στον κόμβο του Βροντινού), από το ίδιο πόστο…

H πιο πάνω εξίσωση, δεν εμπεριέχει δημοφιλείς παραμέτρους, που ουδείς δύναται να αγνοήσει στην Πιερία. Γιατί μελλοντική εξίσωση που δεν θα έχει μέσα Σπύρο, Θωμά, Στέφανο και… Αποστόλη, δεν παίζει. Η παλιά “φρουρά”, νομοτελειακά θα έχει κάποιες απώλειες… Γιατί η νεότερη έπαθε και έμαθε (;)!

Η ανάρτηση του Δημήτρη Ελευθεριάδη


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο