Τελευταία Νέα
Τοπικά

Η δυναμική και παραγωγική τριπλέτα του Π.Ο.Τ.Α.Π.

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Του Περικλή Χατζηγιάννη

Νοιώθουν χαρούμενοι και δικαίως απόλυτα ικανοποιημένοι για την συμβολή τους στην επιτυχή πορεία των πρωτοβουλιών του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.).

  Ο πρόεδρος Γιώργος Καραλής, ο διευθυντής Βασίλης Δήμου και ο οικονομικός υπεύθυνος, Στυλιανός Ούζας, λίγο πριν την παρουσίαση του νέου πρωτοποριακού εγχειρήματος του «Πολιτιστικού Καλενταριού Πιερίας», επί το έργον για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

  Το Καλεντάρι με αναφορά την ανάδειξη των πολιτισμικών και των τουριστικών δεδομένων της Πιερίας, αποτελεί την τελευταία δημιουργική δράση του Π.Ο.Τ.Α.Π. ως συνέχεια σειράς ανάλογων επιλογών και παραγωγικών προτάσεων με θεματικό πλαίσιο γύρω από την ανέλιξη του λατρευτικού, προσβάσιμου, αειφόρου, ορεινού, ημιορεινού και παραθαλάσσιου τουρισμού σε Πιερικό και όχι μόνο επίπεδο.

  Οι πρωτοβουλίες του Οργανισμού σε συνεργασία με την Ιερή Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και με τη δυναμική των αεικίνητων παιδιών των Γιώργου, Βασίλη και Στυλιανού, αναμφίβολα προδιαγράφεται ευοίωνο το μέλλον της Πιερικής τουριστικής και πολιτιστικής προοπτικής .

  Θα ήταν παράλειψη η μη επισήμανση της διαρκούς και πολύπλευρης υποστήριξης που απολαμβάνει ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου.

 

 

 

 

 


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο