Τελευταία Νέα
Τοπικά

Ερώτημα στους παράγοντες του τουρισμού: Εσείς χειμώνα τα χτίσατε τα δικά σας καταλύματα;

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Και πως θα ζήσουν ρε καλομαθημένα οι οικοδόμοι, οι μηχανικοί και οι έμποροι οικοδομικών υλικών; – Θα τους πληρώνετε εσείς;

Δηλαδή, αν είναι να χτίζονται οικοδομές μόνο τον χειμώνα, τότε να ζητήσουν κι αυτοί το ίδιο και για σας!

Όταν οντότητες (σύλλογοι ξενοδόχων, ενοικιαζομένων και επαγγελματιών τουρισμού) απαιτούν από τα τοπικά και το δημοτικό συμβούλιο της Κατερίνης με το ΈΤΣΙ ΘΈΛΩ, να αποφασίσουν ΆΜΕΣΑ να σταματήσουν ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΈΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ κατά την διάρκεια της τουριστικής σαιζόν (μέχρι Οκτώβριο!), εις βάρος δεκάδων επαγγελματιών της οικοδομής, τότε κάτι δεν πάει καλά!

Δηλαδή, για να έχουμε καλό ρώτημα, ζητάτε να σταματήσει η οικοδομή στις παραλίες της Κατερίνης για τους 4 καλύτερους γι αυτήν μήνες του χρόνου! Και πως θα ζήσουν οι μπετατζήδες, οι σιδεράδες, οι πλακάδες, οι ελαιοχρωματιστές, τα χωματουργικά και τα καταστήματα οικοδομικών υλικών; Θα τους πληρώνετε από την τσέπη σας;

Και τι σας ενοχλεί να έχουνε και οι άλλοι ψωμί να ταΐζουν τα παιδιά τους; Μήπως θα έπρεπε να έρθετε κι εσείς στην θέση τους; Αν είναι να βγάλουν και οι μηχανικοί ΚΑΤΕΠΕΊΓΟΥΣΑ ΑΊΤΗΣΗ μαζί με τους οικοδόμους και τους εμπόρους της οικοδομής προς το δημοτικό συμβούλιο της Κατερίνης και να ζητήσουν την άμεση διακοπή της λειτουργίας των καταλυμάτων σας, αφού τους εμποδίζουν να εργαστούν τους 4 καλύτερους για την οικοδομή μήνες! Εσείς χειμώνα τα χτίσατε τα δικά σας καταλύματα;

Δηλαδή χάθηκε κάθε λογική, στον βωμό του ατομικού συμφέροντος; Και να σκεφτείτε ότι κάποιοι κακομαθημένοι του τουρισμού, ξεκίνησαν την… καριέρα τους από την οικοδομή! Αν είναι έτσι παλληκάρια και κοπελιές, αντί να ζητάτε άπο τους οικοδόμους να δουλεύουν μόνο τον… Χειμώνα με τα κρύα, να ανοίγετε μόνο χειμώνα τα δικά σας καταλύματα, έτσι για να δείτε πόσο ΠΑΡΑΛΟΓΟ είναι το αίτημά σας!

Και φυσικά χαμπάρι δεν πήρατε πως ακόμα και σήμερα η εθνική προς Θεσσαλονίκη είναι χάλια και θα συνεχίσει να μας κάνει ζημιά και φέτος. Πέρσι που κάναμε πρώτοι φασαρία να ανοίξει ο δρόμος, το olympospieria.com ήταν ο καλός του έργου. Σήμερα που σας γράφουμε ξανά την αλήθεια, ίσως γίνουμε οι κακοί! Άκου ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!!!??? Διαβάστε πιο κάτω το… απίστευτο αυτό έγγραφο!

*Κι εσείς καλοί μου δημοτικοί άρχοντες που θα ψηφίσετε ή ψηφίσατε αυτήν ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ, μην πάτε να ζητήσετε τον Οκτώβριο να σας ψηφίσει ξανά η οικοδομή, αλλά οι 50 ντόπιοι ιδιοκτήτες καταλυμάτων, μιας και οι υπόλοιποι ψηφίζουν στην Κοζάνη, τη Βέροια, τη Λάρισα και την Καστοριά!

* Το κοινοτικό συμβούλιο του Κορινού απέρριψε την αναστολή των εργασιών και της Κατερίνης δεν το συζήτησε καν! Αντίθετα το δημοτικό συμβούλιο της Κατερίνης, το ψήφισε κατά πλειοψηφία!!!


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο