Τελευταία Νέα
Τοπικά

Δικαίωση του olympospieria.com – Ανοίγουν όλες οι λωρίδες στην εθνική οδό μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου!

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Κάποιοι θα έπρεπε να ντρέπονται, αντί να πανηγυρίζουν σήμερα. Ντράπηκε και η ντροπή!

Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών κ. Κ. Καραμανλή, σταματούν οι εργασίες στην εθνική οδό στην Πιερία (γιατί, πότε άρχισαν;) και παραδίδονται και οι 3 λωρίδες της στην κυκλοφορία, από την Παρασκευή μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου!

Γκρινιάξαμε, φωνάξαμε, δημοσιεύσαμε αλλεπάλληλες φωτογραφίες από την καταστροφή του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας. Αλλάξαμε την ατζέντα από το… πλαγκτόν και μπήκαμε πρώτοι στην ουσία! Στο αναίτιο κλείσιμο της εθνικής!

Όσοι αιρετοί έχουν καλές σχέσεις με την εταιρία, μπορεί να μην έβγαλαν άχνα τόσες μέρες, σήμερα όμως καμαρώνουν στο Facebook για το…κατόρθωμά τους! Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες ενεργοποιήθηκαν και ο Δήμος Κατερίνης (μέσω της αντιδημάρχου τουρισμού κας Τερζίδου), αλλά και ο βουλευτής Σ. Χιονίδης (που “απείλησε” με επερώτηση για το θέμα τον υπουργό).

Οι ενώσεις που εκπροσωπούν τον τουρισμό μας ακόμα κοιμούνται! Ελπίζω να έχουν λίγη τσίπα και να μην βγουν κι αυτοί στο Facebook να καμαρώσουν για την ανυπαρξία τους. Εμείς στο olympospieria.com είμαστε για μια ακόμα φορά περήφανοι που πράξαμε το σωστό, για το κοινό συμφέρον. Κάλλιο αργά παρά ποτέ!


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο