Τελευταία Νέα
Τοπικά

Αυτοί νομίζουν πως μας δουλεύουν & εμείς κάνουμε πως τους πιστεύουμε (11 φωτοσχολιασμοί)!

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

*Είχαμε έξτρα κέφια σήμερα…

3 χρόνια μετά, άνοιξε λέει η μία σήραγγα (με 2 μονές λωρίδες!) στην υπογειοποίηση κι αυτή μόνο για οχήματα κάτω των 3,5 τόννων! Και το πανηγυρίσαμε κιόλας! Και ξεκινάει και η τουριστική σαιζόν, όπου θα υποφέρουν δεκάδες χιλιάδες οδηγοί! Αυτοί νομίζουν πως μας δουλεύουν κι εμείς κάνουμε πως τους πιστεύουμε!
3 έμπειροι ποδοσφαιράνθρωποι! Ζαγοράκης παντός καιρού και εδάφους (και κόμματος)! Εδώ ως… δεξί εξτρέμ με το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ!
Σα να μην πέρασε μια μέρα! Κι όποιος κατάλαβε, καλά έκανε και κατάλαβε…
Ο Τομ Παπαδόπουλος με μακροσκελή του ανακοίνωση, μας είπε την δική του εκδοχή για την αποτυχημένη χρονιά του Πιερικού. Επίσης μας ανακοίνωσε ότι… παραμένει (!!!), ότι κάποια στιγμή θα ξοφλήσει όλα τα χρέη της ομάδας και ότι μας φέρνει μεταγραφή και τον Γιάννη τον… Τρελλόπουλο (του οποίου εξήρε το ΗΘΟΣ !!!), ως υπεύθυνο του αγωνιστικού σχεδιασμού της επόμενης χρονιάς! Από εκεί και μετά σταμάτησα να διαβάζω…
Μήπως πρέπει κάποτε οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, να αρχίσουν να ψάχνουν σοβαρά τι είναι αυτό που καταστρέφει την θάλασσα στην Κατερινόσκαλα; Λέμε τώρα…
Ο σκιτσογράφος της παλιάς γελοιογραφίας μάλλον εμάς (και την Κατερινόσκαλα) θα είχε στο μυαλό του!
Και στον Κορινό δεν ξεκίνησε καλά η σαιζόν. Αν δεν μπορείτε, να μας το πείτε!!!
Κι άλλος Κορινός…
Οδός Αγίας Αικατερίνης. Το λευκό βαν μπήκε κόντρα στο μονόδρομο κι αφού είδε ότι δεν μπορεί να περάσει πάνω από τα άλλα οχήματα, τότε έκανε (χρονοβόρα) αναστροφή!
Ευτυχώς που έγινε το Street” Food Festival και “συμμάζεψαν” κάπως την τριτοκοσμική αγέλη που έκοβε βόλτες κοντά στο πάρκο!
Το νέο πάρκινγκ στην Παραλία είναι γεγονός!

Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο