Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αρνητής σκότωσε υπάλληλο επειδή του ζήτησε να φορέσει μάσκα!

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός 20χρονου υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Γερμανία, το περασμένο Σάββατο.

Ο 20χρονος εργαζόμενος πυροβολήθηκε στο κεφάλι από 49χρονο πελάτη, αφού πριν του ζήτησε να φορέσει τη μάσκα για να συμμορφωθεί με τους κανόνες του COVID.

Ο 49χρονος από το Ίνταρ-Όμπερσταϊν, ο οποίος δήλωσε αρνητής των μέτρων, υποστήριξε μάλιστα στις Αρχές ότι το έκανε από οργή, ενώ αισθανόταν «εγκλωβισμένος» λόγω της πανδημίας, κάνοντας παράλληλα λόγο για «αυξανόμενη επίθεση στα δικαιώματά του» χωρίς να βλέπει «καμία άλλη διέξοδο».

Ο 20χρονος υπάλληλος αρνήθηκε να εξυπηρετήσει τον πελάτη, ο οποίος ήθελε να αγοράσει μια συσκευασία με μπίρες, επειδή δεν φορούσε μάσκα. Ο 49χρονος έφυγε τότε φανερά εκνευρισμένος, αφήνοντας τις μπίρες στο ταμείο και επέστρεψε μιάμιση ώρα αργότερα.

Κατά την επιστροφή του ο 49χρονος φορούσε μάσκα, ωστόσο την έβγαλε επιδεικτικά όταν έφθασε μπροστά στο ταμείο, προκαλώντας τον 20χρονο. Όταν εκείνος τού είπε να τη φορέσει ξανά, έβγαλε ένα περίστροφο από την τσέπη του και τον εκτέλεσε εν ψυχρώ.

Η αστυνομία ερεύνησε στη συνέχεια το διαμέρισμά του, στο οποίο βρήκε το όπλο του εγκλήματος, καθώς και άλλα πυροβόλα όπλα και πυρομαχικά.

Πολλοί κάτοικοι της περιοχής άφησαν λουλούδια, λούτρινα αρκουδάκια και άλλα αντικείμενα στο σημείο του εγκλήματος.


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο