Τελευταία Νέα
Τοπικά

Αρματωλοί, Αμαρτωλοί & Κλέφτες – Χρόνια πολλά Ελλάδα (9 φωτοσχολιασμοί)

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Αρματωλοί και κλέφτες, πότισαν με το αίμα τους την ιερή αυτή γη και λευτέρωσαν την πατρίδα μας. Σήμερα δεν υπάρχουν πια αρματωλοί. Από κλέφτες όμως έχουμε μπόλικους, να κάνουμε και εξαγωγή!
Μπράβο Λιάνα! Αυτός ο Τρακαδόρος (ιδίως αυτός και ακολουθούν κι άλλοι ένθεν κι ένθεν) με τα “μπαρμπαγιάννη” που γράφει, έχει ευτελίσει αφάνταστα το επίπεδο των φετινών Δημοτικών εκλογών. Ελπίζω να σε ακούσει επιτέλους και να σταματήσει να σκορπά γύρω του λάσπη και κοπριά!
Μαρία και Βαγγελιώ, γυναίκες με καριέρα, πυγμή και ικανότητες! Χρόνια σου πολλά κι ευτυχισμένα Βαγγελιώ μου!
Με συγκίνησε ο Σάκης. Επ ευκαιρία της εθνικής μας γιορτής, μίλησε με πάθος για πατρίδα και θρησκεία και έκανε και συνοπτική αναφορά στις επαναστατικές απόπειρες που έγιναν στην Πιερία μας κατά την τουρκοκρατία. Φωτεινό παράδειγμα για πολλούς στο κόμμα που ανήκει!
Τελικά ο Πεχά δεν ήταν μόνο ο δημοσιογράφος που πήρε την διάσημη συνέντευξη από τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού, αλλά κάτι πολύ πιο σημαντικό για τον κλάδο του…
Η τοπική αυτοδιοίκηση στα καλύτερά της.
Μόλις τελείωσε η αγωνία όλων μας για το που θα κατέβει η Μαρία!
Με ότι καταπιάστηκε μέχρι σήμερα ο Δημήτρης (δράσεις, εκδηλώσεις, οργανισμούς), το έφερε σε πέρας με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή!
Φυσικά στον Σύριζα δεν ίδρωσε το αυτί τους και δεν του έδωσαν την ευκαιρία να τους φέρει κόσμο που δεν θα ψήφιζε αλλιώς ποτέ το κόμμα των… πρώην κομμουνιστών εκπαιδευτικών!!! Πήγαν να κάνουν τα ίδια και με Γκούνα και με Ζάννα, αλλά εκείνοι είχαν πλάτες και τους τον έκοψαν τον βήχα!

Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο