Τελευταία Νέα
Εθνικά Τοπικά

Αλητεία διαρκείας – Καταστρέφουν τον ημερήσιο τουρισμό & άλλα! (10 φωτοσχολιασμοί)

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Πριν λίγο! 40 λεπτά από την Λεπτοκαρυά, μέχρι την υπογειοποίηση!!! Είστε αφελείς και περιμένετε να μας ξανάρθουν; (Μόνη μας επιδίωξη το καλό όλων και όχι μόνο όσων βόλεψαν δικούς τους ψηφοφόρους ή βολεύτηκαν σε χαβαλέ μεροκάματο…)
Διώχνουν τους αγανακτισμένους ημερήσιους εκδρομείς (Δυτική Θεσσαλονίκη, Κεντρική & Δυτική Μακεδονία) από την Πιερία μας. Αλλά για μας, δεν φταίει η εταιρία που μας έχει φλομώσει στις δικαιολογίες και δεν ανοίγει και 2η λωρίδα, ή στενεύει τον δρόμο πολύ πριν το κανονικό! Αυτοί την δουλειά τους κάνουν και μάλιστα… πολύ καλά!
Φταίνε πρώτα κάποιοι… δημοσιογράφοι που είτε δεν γράφουν τίποτε (ελπίζω να μην το κάνουν τσάμπα!), είτε τους διαφημίζουν κιόλας (η απόλυτη ξεφτίλα)!!!
Μα πιο πολύ φταίνε οι αρχές του τόπου μας (πολλά, πιθανότατα ψευδή, ακούστηκαν για προσλήψεις-ρουσφέτια σε δικούς τους, τα οποία δεν υιοθετούμε επ ουδενί) με πρώτη την… υπέρτατη αρχή των τελευταίων 13 χρόνων!
Ναι, γι αυτήν την καλή κυρία λέμε, την ΑΝΏΤΑΤΗ ΑΡΧΉ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ, που στα πανηγύρια και στους καφέδες είναι πρώτη, αλλά στα δύσκολα κρύβεται (;) πίσω από ΠΟΤΑΠ, Βουλευτές, Δημάρχους κτλ. Όχι πως η αρχή του Δήμου Δίου-Ολύμπου (που έχει πληγεί περισσότερο από το στένεμα του δρόμου) ευθύνεται λιγότερο…
Και μιας και μιλάμε για δημοτική αρχή του Δήμου Δίου-Ολύμπου, αυτοί ούτε πόσιμο νερό δεν μπορούν να δώσουν στον νότο, όχι να προστατέψουν τον τουρισμό του! Δείτε πως δείχνει το… πόσιμο νερό, όταν υπάρχει!
Πλαταμώνας! Όταν δεν έχει διακοπή, να πως είναι το… πόσιμο νερό. Να το πιεις στο ποτήρι! Αν συνεχίσουν έτσι, πάρτυ θα κάνει ο Κιάφας εκεί κάτω! Κι ας στήσουν κι άλλους 10 συνδυασμούς για να τον ανακόψουν…
Να και ένας εκ των υποψηφίων διαδόχων της Σοφίας (πόσο χειρότερος να είναι αυτός ή κάποιος άλλος που ίσως την διαδεχθεί;), άσε που είναι και… 3 χρόνια νεότερος! Όλα τα έχουμε δει στην Πιερία, γιατί όχι κι αυτό (θα με σκίσουν τώρα Λιακόπουλος και Κουσκουρίδης και θα έχουνε και δίκιο) !!!
Αγία Μαρίνα Νέων Πόρων, μέγας εσπερινός. Χοροστάτησαν 3 μητροπολίτες (Κίτρους, Λαρίσης, Λιβύης)!
Και φυσικά, οποία πέτρα κι αν σηκώσεις, θα βρεις από κάτω τον γνωστό ιεροψάλτη, τον Καραγιαννίδη! Παντού τρυπώνει αυτός, μάλλον έχει καλά κονέ με τον κλήρο… Και κάτι τελευταίο, τόσοι και τόσοι γίνανε μητροπολίτες, για τον δικό μας τον Αρχιμανδρίτη τον Βαρνάβα (που και μυαλό έχει και προσόντα), δεν βρήκε κάτι αντάξιό του η Ιερά μας Σύνοδος;

* Ξέρω ότι θα βγούνε κάτω από τις κοινοποιήσεις μας κάποιοι στημένοι να πούνε ότι κάνουμε… κακό στον τουρισμό!!! Δεν είναι ηλίθιοι, μην μασήσετε, στημένοι είναι, που κάνουν πώς δεν βλέπουν ότι θες 2 ώρες να επιστρέψεις αγανακτισμένος στην Θεσσαλονίκη!!! Δηλαδή δεν φταίει αυτός που κάνει το “έγκλημα”, αλλά αυτός που θέλει να το σταματήσει!


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο