Τελευταία Νέα
Τοπικά

Αλαλούμ στους 40 βαθμούς Κελσίου (11 φρέσκα φωτοακούσματα)!

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Όλος ο Κορινός ασφαλτοστρωμένος, πλην αυτού του δρόμου, που τον ξέχασαν έως σήμερα όλες οι διοικήσεις. Και ο αγανακτισμένος (και κατασκονισμένος) πολίτης, που πληρώνει άδικα εδώ και 17 χρόνια δημοτικά τέλη χωρίς καμμιά παροχή, σήμερα έκλεισε τον δρόμο!
Λίγο πριν αρχίσει το φεστιβάλ στο αρχοντικό του Λιτοχωρίτη βουλευτή και δικηγόρου Τσαλόπουλου, συζήτηση ανάμεσα στον πρόεδρο του φεστιβάλ, πρώην δήμαρχο Δίου και πρώην περιφερειακό σύμβουλο Γρηγόρη Παπαχρήστο και τον πρώην περιφερειακό σύμβουλο και δικηγόρο Νίκο Παπανικολάου. Το τι συζήτησαν δεν έμαθε κανείς. Πάντως λίγο πριν αρχίσει η εκδήλωση, ο δικηγόρος αποχώρησε. Το τι επακολούθησε, λίγο πολύ είναι γνωστό…
Λίγο μετά ο Φώντας “την είπε” στους καλομαθημένους του ΟΡΦΕΟ! Κάποια στιγμή πρέπει αρχίσει να τηρείται το πρωτόκολλο, αλλά και να μην χρησιμοποιούνται τέτοιες εκδηλώσεις για υπέρμετρη προβολή μικρότερων ή μεγαλύτερων χορηγών!
Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Υπουργείο Ανάπτυξης, ώστε να βελτιωθούν οι επιδόσεις του υπέρ των πολιτών! Η Αννα δείχνει να τον ακούει με προσοχή…
Νέα γεώτρηση της ΔΕΥΑΚ στον πολύπαθο Κορινό. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά, η ποσότητα και η ποιότητα του νερού να ανακουφίσουν το μεγάλο αυτό χωριό!
Εξαγγελία της ΔΕΥΑΚ ότι θα κυνηγήσει τους στρατηγικούς, αλλά και τους υπόλοιπους κακοπληρωτές. Από εξαγγελίες χορτάσαμε. Κόψτε επιτέλους το νερό από αυτούς που αποδεδειγμένα έχουν χρήματα, αλλά δε γουστάρουν να πληρώνουν την κατανάλωση που έκαναν!
Στρώνουν άσφαλτο παντού (συνεχίζουν τις ασφαλτοστρώσεις Κουκοδήμου). Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να μη μετράνε κάποιοι το… πάχος της ασφάλτου, αλλά και να “περπατήσει” κάποιος το δήμαρχο στη… βομβαρδισμένη 25ης Μαρτίου, τον 2ο μεγαλύτερο δρόμο της πόλης, που οι κακοτεχνίες και η φθορές της διαλύουν αυτοκίνητα και δίκυκλα!
Ποτηράκια καφέ δια χειρός Πέτρου Κιάφα, όπου αναπαρίστανται οι ομορφιές της νότιας Πιερίας!
Μια όμορφη εικόνα με την Ελίνα (αντιδήμαρχο πολιτισμού) ανάμεσα στα παιδάκια, στην αναμορφωμένη δημοτική βιβλιοθήκη. Και μπορεί κάποιοι να το ξέχασαν, αλλά η αναμόρφωση αυτή ήταν κυρίως έργο (με πολλή προσωπική δουλειά) του… Παναγιωτάκη! Τελικά αυτό το παιδί δεν αναλώθηκε στο να ασκεί μόνο… υποχθόνια πολιτική!
Θερινό σινεμά. Ο Δήμος έχει συνέχεια και στην κουλτούρα!
Να και η τριάδα στην οποία βασιζόμαστε όλοι να φέρει χρήματα στον Δήμο μέσω ΕΣΠΑ. Καλή επιτυχία παιδιά!

Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο