Τελευταία Νέα
Τοπικά

9 hot φωτοσχολιασμοί της επικαιρότητας!

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Κάθε φορά που κάποιος της διοίκησης του Δήμου (εν προκειμένω ο Συμεωνίδης), ανεβάζει φώτο στο Facebook με κάποια γνωστά ονόματα της πόλης, αυτοί λίγες μέρες μετά ανακοινώνονται από τον… Ντούμο!!! Ήδη βλέπω 2+ σε αυτήν την φωτογραφία!
Θα ήθελα να υπήρχε κρυφή κάμερα και μικρόφωνο, ώστε να άκουγα τι έλεγε αυτή η ενδιαφέρουσα παρέα. Γιατί ως γνωστόν, το τσιπουράκι χαλαρώνει και λύνει την γλώσσα!
Κι άλλη πολιτική φώτο με Δ. Τριανταφύλλου μέσα, με κοινό παρανομαστή της παρέας την βλάχικη καταγωγή τους!
Χωρίς φίλτρα και περιττά κιλά!
Σάκη, συμφωνώ στο 100% ως προς το να είναι ΜΟΝΟ δημόσιο αγαθό το νερό! Φτάνει να μην το διαχειρίζονται αιρετά λαμόγια (να υπάρχει σφιχτό νομικό πλαίσιο και αυστηρές ποινές) και να μην μισθοδοτούνται από αυτό άσχετοι ή τεμπέληδες… Κοινώς να μην “μπαίνουν μέσα” οι δημοτικές επιχειρήσεις, τις οποίες τις πληρώνουν αδρά οι πολίτες με τους λογαριασμούς τους!
Πρώτα έχει την δουλειά του και μετά την υποψηφιότητά του ως βουλευτής με το “Εθνικό κόμμα Έλληνες”, ο Αντώνης ο Γκουρμάνος. Με αυτήν την σειρά! Αντώνη προσωπικά δεν θα σε ψηφίσω, αλλά σου εύχομαι καλή επιτυχία, γιατί δεν παριστάνεις κάποιον άλλο από αυτό που πραγματικά είσαι!
57 νεκροί, 300 οι υποκριτές (διορθώνω) και πολλές χιλιάδες οι βλάκες (καλή ώρα)…
Ακόμα ένα “έργο τέχνης” στην πόλη της Κατερίνης, στην περιοχή του Αγίου Σάββα! Θέλουμε και υπόγεια πάρκινγκ, τρομάρα μας!
Γυάλισαν τις μπότες, χτενίστηκαν (η Σοφία!) και φωτογραφήθηκαν!

Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο