Τελευταία Νέα
Εθνικά

21.000+ κρούσματα σε μια μέρα: Τώρα είναι αργά για δάκρυα!

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Ποιος φταίει;

Του Δ. Δένη

Πολλοί και πολλά φταίνε και φταίμε. Πάμε λοιπόν. Φταίνε…

Α. Οι αρνητές ανεμβολίαστοι (εθνικιστές, μυστικιστές, αντικυβερνητικοί, θρησκόληπτοι), που ενώ θρηνούμε καθημερινά φίλους και γνωστούς, αυτοί ζούνε στην κοσμάρα τους και μας αναλύουν με κάθε δυνατό τρόπο τον μύθο τους.

Β. Οι εμβολιασμένοι που πίστεψαν ότι με τα εμβόλια, φόρεσαν μια ατσάλινη ασπίδα προστασίας και άρχισαν τις αγκαλιές, τα φιλιά και τα γλέντια.

Γ. Το κράτος, που δεν είχε μια σταθερά σκληρή πολιτική από την αρχή, ως προς τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υπαλλήλων του (υγειονομικών, ενστόλων, εκπαιδευτικών κτλ), αλλά και των ιδιωτών που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο. Του φιδιού του κόβεις το κεφαλάκι όσο είναι ακόμα μικρό. Μετά θα σε φάει.

Δ. Οι επαγγελματίες της εστίασης και άλλοι, που στον βωμό του κέρδους, αγνόησαν τα μέτρα υγιεινής και προστασίας των πελατών τους, για να μην χαλάσουν καρδιές.

Δ. Οι ελεγκτές αστυνομικοί κτλ. Δεν μπορεί να σε ελέγχει αν είσαι εμβολιασμένος κάποιος που κάθε μέρα στο Facebook δίνει μάχη εναντίον των εμβολίων και των μασκών. Δεν στέκει λογικά. Και αυτό είναι πάλι λάθος του κράτους (κοίτα το Γ), που δεν τους έδωσε από τον Μάρτιο τελεσίγραφο. Εμβολιαστείτε, ή παραιτηθείτε!

Ε. Η επίσημη και η ανεπίσημη (η μόδα των πνευματικών) εκκλησία. Όταν πήραν χαμπάρι οι ιεράρχες (και πάλι όχι όλοι!) τι παίζει, το κακό είχε γίνει και είχαν ήδη καταφέρει να σχηματίσουν έναν σκληρό στρατό θρησκόληπτων Ταλιμπάν αντιεμβολιαστών και αρνητών. Όπως έστρωσαν θα κοιμηθούν και αυτοί.

ΣΤ) Τέλος όλοι οι πολίτες και εργαζόμενοι που ανεχόμασταν τον κάθε πνευματικά καθυστερημένο να μπαίνει προκλητικά σε κλειστούς χώρους μη φορώντας μάσκα, φοβούμενοι μην τυχόν και μας χλευάσει.

Το κακό έγινε. Οι επόμενες 40 μέρες θα είναι βγαλμένες από την Κόλαση του Δάντη. Το σύστημα υγείας (άλλοι αυτοί που μπήκαν σε αναστολή, επειδή πίστεψαν πως επειδή εργάζονται σε νοσοκομείο, έμαθαν πιο πολλά από τους εμβολιασμένους γιατρούς) θα καταρρεύσει. Και κάποιοι από εμάς, με ένα απλό κάταγμα, καρδιακό επεισόδιο, ακόμα και αμυγδαλές, θα φύγουμε τσάμπα και βερεσέ, λόγω της κόπωσης των υγειονομικών.

Τώρα είναι αργά για δάκρυα..


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο