Τελευταία Νέα
Εθνικά

Το παραθαλάσσιο του Αλέξη και γιατί τον “έσωσε” η Ντόρα

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Του Δ. Δένη

Κεραυνός εν αιθρία η “είδηση”, πως ο πρώην Πρωθυπουργός διαμένει σε ημιαυθαίρετη βίλα πάνω στο κύμα στο Σούνιο, με ενοίκιο μόλις 500 ευρώ, αλλά και με έξοδα επισκευής του ακινήτου κοντά στο ένα εκατομμύριο.

Ο κυβερνητικός τύπος το εκμεταλλεύτηκε δεόντως. Δεν άργησε όμως να έρθει η απάντηση του πρώην πρωθυπουργού και των συν αυτώ μέσων, που αντεπιτέθηκαν στον Πρωθυπουργό, ερωτώντας τον πόσα ακίνητα έχει στην κατοχή του, αλλά και πόσα χρωστά σε δάνεια στις τράπεζες.

Η έκπληξη δεν ήταν όλα τα παραπάνω, αλλά η παρέμβαση της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, που ούτε λίγο ούτε πολύ, έδωσε “άφεση αμαρτιών” στον πρώην πρωθυπουργό, υποβαθμίζοντας με δήλωσή της το θέμα. Γιατί το έκανε αυτό; Πολλές οι εικασίες…

Α) Κυριάκο ας μην μιλάμε για ακίνητα και χρήματα. Μια ποσοτική ή ποιοτική σύγκριση, ίσως να μας βλάψει σαν οικογένεια συνολικά. Δεν είναι καιρός να αρχίσουν έρευνες ή συγκρίσεις.

Β) Κυριάκο, αδερφέ μου, σαν πολλά χρόνια δεν κάθισες και δεν θα καθίσεις στην καρέκλα του αρχηγού του κόμματος και στην Πρωθυπουργία (από τις αρχές του 16 μέχρι τον Ιούλιο του 23 είναι 7 ολόκληρα χρόνια!); Ο Κωστάκης μου βιάζεται, ρωτάει και ανησυχεί το χρυσό μου.

Γ) Κυριάκο μην αλλάζεις την ατζέντα, πάνω που άρχισε η φθορά σου με τον κορωναϊό και σαν συνέπεια και λόγω οικονομίας, πας με τεχνάσματα να πάρεις τα πάνω σου; Πάρε μια φάπα από την “αδικημένη” μεγάλη σου αδερφή και την επαύριο να προσέλθεις με τον κηδεμόνα σου.

Ότι και αν είναι πάντως, από τη Ντόρα το περιμέναμε. Είναι πολύ προβλέψιμη. Εγώ τότε που την νίκησε ο Σαμαράς για την προεδρία της ΝΔ, είχα κερδίσει στοίχημα, προβλέποντας ότι θα έκανε άμεσα δικό της κόμμα.

Αύριο πάλι…


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο