Τελευταία Νέα
Εθνικά

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου: Ιδρύει ταμείο για την αγορά φρεγάτας για το πολεμικό ναυτικό !

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Ταμείο με στόχο την άμεση ενίσχυση του Πολεμικού μας Ναυτικού συγκρότησε ο νεοσυσταθείς φορέας με τίτλο: «Ταμείον Ελληνικού Στόλου ΑΒΕΡΩΦ ΙΙ».

Η ιδέα της δημιουργίας του συγκεκριμένου φορέα ανήκει στον Πρόεδρο του Δ.Σ. Ομίλου Εταιρειών Μηχανικής Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, ο οποίος στο παρελθόν θυμίζουμε πως είχε εμπλακεί ενεργά με την ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή.

Στόχος της κίνησης αυτής είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά Υπερσύγχρονης Φρεγάτας ώστε να την δωρίσει στο Πολεμικό Ναυτικό της Χώρας αλλά και να συμβάλει στην συντήρηση, επισκευή, μεταλλαγή, εγκατάσταση νέων οπλικών συστημάτων μεταγενέστερα.

“Είναι απόλυτη ανάγκη να ενισχύσουμε το Ναυτικό μας. Οι Τούρκοι δεν καταλαβαίνουν από Διεθνές Δίκαιο, από διπλωματία, από συμβάσεις. Άλλωστε πότε τήρησαν την υπογραφή τους; Οι Τούρκοι ένα καταλαβαίνουν: την δύναμη. Την δύναμη που είναι απαραίτητη για την Πατρίδα μας ώστε να είναι «Σεβαστή στους φίλους και φοβερή στους εχθρούς».

Να συστρατευθούμε λοιπόν όλοι οι απανταχού της γης, να συμβάλλουμε όλοι πλούσιοι και φτωχοί στον Ιερό σκοπό της σωτηρίας της Πατρίδας. Να δημιουργήσουμε «Ταμείον Ελληνικού Στόλου”, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Εμφιετζόγλου σε παλαιότερη επιστολή του προς το Ελληνικό κοινοβούλιο. Η αίτηση έγκρισης του σωματείου υποβλήθηκε στις 23/10 στο Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου συνοδευόμενη από τα απαραίτητα έγγραφα και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 5684/42/2020.

Πηγή: metro sport.gr


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο