Τελευταία Νέα
Τοπικά

Η συγκινητική ανάρτηση του Προέδρου της Περίστασης για το σπίτι που κάηκε! (ΦΩΤΟΣ)

Κοινοποίηση
Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Ο Κοινοτάρχης της Περίστασης κ. Γιώργος Χελιδονόπυλος, με μια συγκινητική του ανάρτηση στο Facebook, περιέγραψε επ ακριβώς την κατάσταση στο καμμένο σπίτι, αλλά και το οργανόγραμμα αποκατάστασης των ζημιών και έκανε έκκληση για εθελοντική βοήθεια, ιδίως από ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣΤΟΡΟΥΣ. Ελπίζουμε η ανθρωπιά να επικρατήσει. Πιο κάτω διαβάστε το πλήρες κείμενο και το link της ανάρτησης…

“Μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που συνέβη σε κατοικία της Κοινότητάς μας, άμεση ήταν, σήμερα Σάββατο 26/12, η παρέμβαση του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου και των Αντιδημάρχων Συμεωνίδη Γιάννη, Κυριακίδη Γιώργου και Γραμματικόπουλου Κώστα, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο χώρο, και τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια για την άμεση ανταπόκριση τους και την ανθρωπιά τους.
Οφείλουμε να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, ειδικά αυτές τις Άγιες Ημέρες και να τους παρέχουμε στήριξη και αλληλεγγύη, την οποία θα έχουν και εμπράκτως. Στόχος όλων μας είναι να καταφέρουν οι άνθρωποι αυτοί σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανακάμψουν και να έχουν και πάλι τη δική τους στέγη.

Από Δευτέρα 28/12 θα ξεκινήσει αυτός ο τιτάνειος αγώνας, αρχικά παρουσία ενός πολιτικού μηχανικού, ο οποίος θα πράξει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ελέγχου της στατικότητας του κτιρίου. Έπειτα, θα πραγματοποιηθεί μια πρώτη καταγραφή και εκτίμηση των αναγκών και άμεσα με τη στήριξη όλων μας θα ξεκινήσουν οι επισκευές και η ανοικοδόμηση.
Στην προσπάθεια αυτή, βρίσκεται στο πλευρό μας η τοπική Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Περιστάσεως, στην οποία από Δευτέρα θα συγκεντρώνονται χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό.
Εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει για βοήθεια, τόσο από τους συμπολίτες μας, όσο και από επιχειρηματίες και διαφόρων ειδικοτήτων τεχνίτες, θα παρακαλούσα όποιον ενδιαφέρεται να συμμετέχει παρέχοντας την οποιαδήποτε μορφή βοήθειας (εκτός από οικονομική που θα πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο στο κουτί που θα βρίσκεται στο χώρο της Εκκλησίας) να επικοινωνήσει μαζί μου, είτε μέσω του συγκεκριμένου λογαριασμού, είτε στο προσωπικό μου τηλέφωνο 6906491832, προσπαθώντας, ταυτόχρονα, να διαδώσουμε την προσπάθεια αυτή όσο περισσότερο γίνεται.

Όταν λειτουργούμε σαν μια οικογένεια με σύμπνοια, ενότητα και αγάπη για το συνάνθρωπο μπορούμε να καταφέρουμε πολλά!
Ευχή όλων μας είναι να καταφέρουμε να αναστήσουμε ό,τι σήμερα μοιάζει νεκρό…”

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10222209290160184&id=1202538581


Σας άρεσε το άρθρο? Κοινοποιήστε το!

Επόμενο